Οι RAMMSTEIN κυκλοφορούν το βίντεο του Adieu

Οι RAMMSTEIN κυκλοφορούν το βίντεο του Adieu
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το κομμάτι προέρχεται από το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας, "Zeit".

27 Νοεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Οι RAMMSTEIN κυκλοφόρησαν το επίσημο μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία Specter Berlin για το νέο τους single, "Adieu".

Οι Till Lindemann (φωνητικά),Paul Landers (κιθάρα),Richard Z. Kruspe (κιθάρα),Flake (πλήκτρα),Oliver Riedel (μπάσο) και Christoph Schneider (ντραμς) πέρασαν δύο χρόνια δουλεύοντας πάνω στα έντεκα τραγούδια του νέου άλμπουμ. Για άλλη μια φορά τους βοήθησε ο Βερολινέζος παραγωγός Olsen Involtini. Το "Zeit" ηχογραφήθηκε στα La Fabrique Studios στο St. Rémy de Provence της Γαλλίας.

Κατά τη διάρκεια μιας καριέρας που καλύπτει σχεδόν 30 χρόνια, οι RAMMSTEIN έχουν πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο και έχουν πραγματοποιήσει αμέτρητες θεαματικές, πρωτοποριακές περιοδείες. Όταν η sold-out περιοδεία του συγκροτήματος σε στάδια χρειάστηκε να αναβληθεί λόγω της πανδημίας, οι RAMMSTEIN χρησιμοποίησαν τον χρόνο για να δουλέψουν πάνω στο νέο τους άλμπουμ.

Το νέο άλμπουμ κυκλοφόρησε ως κανονικό CD σε digipack με 20σέλιδο βιβλιαράκι, ως CD ειδικής έκδοσης σε digipack έξι πινάκων με 56σέλιδο βιβλιαράκι με θήκη και ως διπλό βινύλιο 180g LP με 20σέλιδο βιβλιαράκι μεγάλου μεγέθους, καθώς και στις συνήθεις ψηφιακές μορφές.

Ένα από τα πιο σεβαστά metal συγκροτήματα όλων των εποχών, οι RAMMSTEIN φημίζονται για τις ηλεκτρισμένες ζωντανές εμφανίσεις τους που συχνά περιλαμβάνουν θεαματικά πυροτεχνήματα.

Η περιοδεία των RAMMSTEIN στη Βόρεια Αμερική ξεκίνησε στις 21 Αυγούστου στο Μόντρεαλ και ολοκληρώθηκε στις 4 Οκτωβρίου στην Πόλη του Μεξικού.