Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι των Motörhead, Bullet In Your Brain

Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι των Motörhead, Bullet In Your Brain
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τις τελευταίες τους ηχογραφήσεις για το άλμπουμ τους.

01 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Το ακυκλοφόρητο μέχρι πρότινος τραγούδι Bullet In Your Brain θα περιλαμβάνεται στο νέο box set των Motörhead Bad Magic: Seriously Bad Magic, το οποίο συνοδεύεται από έναν πίνακα ouija αν θέλετε να κάνετε μια "κουβέντα με τον Lem".

Το κομμάτι συνοδεύεται από ένα βίντεο behind-the-scenes, που δείχνει το εμβληματικό rock'n'roll συγκρότημα να δουλεύει σκληρά στο στούντιο κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του τελευταίου τους στούντιο άλμπουμ, το Bad Magic του 2015.

Η νέα deluxe έκδοση θα περιλαμβάνει το Bullet In Your Brain ως ένα από τα δύο "νέα" bonus τραγούδια, μαζί με το Greedy Bastards. Θα περιλαμβάνεται επίσης μια ηχογράφηση μιας από τις ολοκαίνουργιες ζωντανές εμφανίσεις των Motörhead από το Mt. Fuji Festival της Ιαπωνίας το 2015.

Στο πλαίσιο της επετειακής έκδοσης, οι οπαδοί μπορούν να ακούσουν μια ηχητική συνέντευξη με τον Lemmy, με επικεφαλής τον ειδικό των Motörhead Robert Kiewik με τίτλο War, Love, Death And Injustice.

Το Bad Magic: Serious Bad Magic θα κυκλοφορήσει σε διπλό 12ιντσο βινύλιο, σε CD Digipak με bonus δίσκο και ως box set περιορισμένης έκδοσης, το οποίο θα είναι επίσης διαθέσιμο για digital streaming.