Οι METALLICA προειδοποιούν τους θαυμαστές τους για τις απάτες με νόμισμα Crypto

Οι METALLICA προειδοποιούν τους θαυμαστές τους για τις απάτες με νόμισμα Crypto
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενας 51χρονος άνδρας από το Μανχάταν εξαπατήθηκε από ένα ψεύτικο κανάλι METALLICA στο YouTube

06 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Οι METALLICA προειδοποίησαν τους οπαδούς τους για μια σειρά από απάτες με κρυπτονομίσματα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ του συγκροτήματος, "72 Seasons".

Η προειδοποίηση ακολουθεί την αναφορά ότι ένας 51χρονος άνδρας από το Μανχάταν εξαπατήθηκε από ένα ψεύτικο κανάλι METALLICA στο YouTube για να μεταφέρει περίπου 25.500 δολάρια Bitcoin.

Το συγκρότημα έγραψε: "Στον απόηχο των συναρπαστικών ειδήσεων της περασμένης εβδομάδας για το νέο μας τραγούδι, το νέο μας άλμπουμ και τη νέα μας περιοδεία, δυστυχώς η άσχημη πλευρά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε την εμφάνισή της. Πολλοί από εσάς μας ενημερώσατε για κανάλια στο YouTube και live streams, καθώς και για ιστοσελίδες, που ισχυρίζονταν ότι προσφέρουν δώρα των METALLICA (με αντάλλαγμα Crypto νομίσματα) , σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας.

"Ας είμαστε όσο το δυνατόν πιο σαφείς. Πρόκειται για απάτες. Μεταδίδονται σε ψεύτικα κανάλια YouTube που παριστάνουν τα δικά μας και όλα δείχνουν σε ιστοσελίδες που δεν διαχειριζόμαστε. Παρακαλούμε να θυμάστε - όλα τα επίσημα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι επαληθευμένα. Πάντα να αναζητάτε επίσημη επαλήθευση πριν πιστέψετε ότι κάτι άγριο και τρελό είναι αληθινό. Ευχαριστούμε όλους εσάς που επαγρυπνήσατε αναφέροντας αυτές τις ζωντανές ροές στο YouTube και σε εμάς... σας παρακαλούμε να μην το αφήσετε!".

Στην ανακοίνωση αναφέρονται επίσης οι επίσημοι λογαριασμοί των METALLICA στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καταλήγει με την εξής συμβουλή προς τους οπαδούς: "Να είστε εξοικειωμένοι με τα σύμβολα που υποδηλώνουν ένα επίσημο κανάλι και να αναφέρετε οτιδήποτε αποτελεί απάτη!"

Οι METALLICA θα κυκλοφορήσουν το "72 Seasons" στις 14 Απριλίου 2023 μέσω της Blackened Recordings του συγκροτήματος. Σε παραγωγή του Greg Fidelman με τους James Hetfield και Lars Ulrich των METALLICA, και με διάρκεια πάνω από 77 λεπτά, το 12-track "72 Seasons" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή νέου υλικού των METALLICA μετά το "Hardwired...To Self-Destruct" του 2016.

Την περασμένη εβδομάδα, οι METALLICA κυκλοφόρησαν το μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία Tim Saccenti για το πρώτο single του LP, "Lux Æterna", μαζί με λεπτομέρειες σχετικά με τη συνοδευτική παγκόσμια περιοδεία του άλμπουμ "M72" που περιλαμβάνει στάσεις δύο νυχτών σε σχεδόν δύο δωδεκάδες πόλεις. Η περιοδεία 46 εμφανίσεων που παρουσιάζεται παγκοσμίως από την Liquid Death και την Blackened American Whiskey (μόνο στη Βόρεια Αμερική) και προωθείται από τη Live Nation, θα ξεκινήσει στο Άμστερνταμ στις 27 Απριλίου και θα περιλαμβάνει συναυλίες σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική μέχρι το 2024. Κάθε "No Repeat Weekend" στο "M72" θα περιλαμβάνει δύο εντελώς διαφορετικά setlists και support lineups. Η περιοδεία "M72" θα περιλαμβάνει ένα τολμηρό νέο in-the-round stage design που μεταφέρει το φημισμένο METALLICA Snake Pit στο κέντρο της σκηνής, καθώς και το "I Disappear" full-tour pass και το ντεμπούτο των μειωμένων εισιτηρίων για οπαδούς κάτω των 16 ετών. Τα opening acts της περιοδείας περιλαμβάνουν τους PANTERA, MAMMOTH WVH, FIVE FINGER DEATH PUNCH, ICE NINE KILLS, ARCHITECTS, VOLBEAT και GRETA VAN FLEET.

Στα έξι χρόνια που μεσολάβησαν από την άφιξη του "Hardwired... To Self-Destruct", οι METALLICA επανακυκλοφόρησαν μερικά από τα κλασικά τους άλμπουμ, κυκλοφόρησαν ένα δεύτερο live άλμπουμ με τη Συμφωνική του Σαν Φρανσίσκο, παρήγγειλαν ένα άλμπουμ διασκευών με ονόματα όπως οι GHOST, VOLBEAT, WEEZER, Corey Taylor και THE HU, και προσγειώθηκαν στο Billboard songs chart με το "Master Of Puppets" μετά από μια εξέχουσα τοποθέτηση στην επιτυχημένη σειρά του Netflix "Stranger Things".