Το Lux Aeterna των Metallica στο Top 10

Το Lux Aeterna των Metallica στο Top 10
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο Hot Trending Tracks Chart του Billboard

07 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Βρέθηκε στο Top 10 του Twitter του Billboard, στο Hot Trending Songs chart, φτάνοντας στο Νο. 6 για την εβδομάδα της 10ης Δεκεμβρίου. Το Billboard Hot Trending Chart, το οποίο εμφανίστηκε πέρυσι σαν κατηγορία, παρέχει μια κατάταξη σε πραγματικό χρόνο των τραγουδιών που συζητήθηκαν περισσότερο στο Twitter την τελευταία εβδομάδα. Γι' αυτό και το "72 Seasons", το ομώνυμο τραγούδι από το επερχόμενο στούντιο άλμπουμ των Metallica "72 Seasons", που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει, εμφανίζεται στο Νο. 9 του chart. Το "Lux Æterna", το πρώτο single από το 72 Seasons, εμφανίστηκε στις 28 Νοεμβρίου. Το άλμπουμ ανακοινώθηκε την ίδια μέρα.

Στο Hot Trending chart της 10ης Δεκεμβρίου βρίσκονται επίσης ποπ καλλιτέχνες όπως ο Κορεάτης ράπερ RM (μέλος του boy band BTS), ο Πορτορικανός Bad Bunny και το φιλιππινέζικο boy band 1st.One.

"Υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα στον τίτλο [του άλμπουμ];" δήλωσε ο James Hetfield των Metallica την περασμένη εβδομάδα. "72 εποχές. Τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής μας που διαμορφώνουν τον αληθινό ή τον ψεύτικο εαυτό μας. Η έννοια ότι μας είπαν 'ποιοι είμαστε' οι γονείς μας. Μια πιθανή κατηγοριοποίηση γύρω από το τι είδους προσωπικότητα είμαστε".

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε: "Νομίζω ότι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι η συνεχής μελέτη αυτών των βασικών πεποιθήσεων και το πώς επηρεάζουν την αντίληψή μας για τον κόσμο σήμερα. Μεγάλο μέρος της ενήλικης εμπειρίας μας είναι αναπαράσταση ή αντίδραση σε αυτές τις παιδικές εμπειρίες. Φυλακισμένοι της παιδικής ηλικίας ή απελευθέρωση από αυτά τα δεσμά που κουβαλάμε".

Το 72 εποχές φτάνει στις 14 Απριλίου 2023. Οι Metallica θα ξεκινήσουν επίσης παγκόσμια περιοδεία.