Δείτε το ντουέτο του Dave Grohl και της Billie Eilish

Δείτε το ντουέτο του Dave Grohl και της Billie Eilish
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο My Hero των Foo Fighters

17 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Ο Dave Grohl βρέθηκε μαζί με την Billie Eilish στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της το βράδυ της Πέμπτης στο Kia Forum του Λος Άντζελες για να ερμηνεύσουν μια ακουστική εκτέλεση του "My Hero" των Foo Fighters. Αφιέρωσαν το τραγούδι προς τιμήν του εκλιπόντος ντράμερ Taylor Hawkins

"Παιδιά, θα ήθελα να προσκαλέσω έναν φίλο μου [στη σκηνή]", είπε η Eilish στο εκστασιασμένο κοινό. "Το ξέρατε ότι θα έρθει! Όλοι, παρακαλώ κάντε λίγο θόρυβο για τον Dave Grohl".
Η 20χρονη ποπ σταρ είχε ήδη αποτίσει φόρο τιμής στον Hawkins στα φετινά Grammy, φορώντας ένα πουκάμισο με τη φωτογραφία του ντράμερ, ο οποίος πέθανε στις 25 Μαρτίου σε ηλικία 50 ετών, καθώς ερμήνευε το single "Happier Than Ever" του 2021.

"Νωρίτερα φέτος, όλοι οι Foo Fighters και οι οικογένειές μας συγκεντρώθηκαν στο σπίτι μου για να παρακολουθήσουν τα Grammys και όταν η Billie βγήκε για την εμφάνισή της με ένα μπλουζάκι Taylor Hawkins, το δωμάτιο γέμισε με πραγματικά δάκρυα αγάπης και ευγνωμοσύνης", δήλωσε ο Grohl στο κοινό του Kia Forum. "Έτσι, από τις οικογένειές μας, που είναι εδώ απόψε, την οικογένεια Hawkins και όλους, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ γι' αυτό. Ας το τραγουδήσουμε λοιπόν για την Taylor".

Η Eilish αναφέρθηκε επίσης στην απώλεια του Hawkins στα φετινά βραβεία Όσκαρ, δύο ημέρες μετά τον θάνατό του. "Ήταν πολύ συγκλονιστικό", δήλωσε στο Access Hollywood στο κόκκινο χαλί. "Ήταν ακριβώς πριν βγούμε στη σκηνή και μάθαμε τα νέα και πραγματικά, πραγματικά μας διέλυσε όλους. Είναι τρομερά, τρομερά τραγικό".

Το Kia Forum χρησίμευσε ως τόπος διεξαγωγής της δεύτερης συναυλίας-αφιέρωμα στον Hawkins στα τέλη Σεπτεμβρίου, όπου καλεσμένοι όπως οι Joan Jett, James Gang, Them Crooked Vultures, Wolfgang Van Halen, Def Leppard, Queen και άλλοι τίμησαν τον εκλιπόντα ντράμερ. Μια παρόμοια συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στο στάδιο Wembley του Λονδίνου.