Οι Metallica παρουσιάζουν νέες διασκευές των UFO, Thin Lizzy

Οι Metallica παρουσιάζουν νέες διασκευές των UFO, Thin Lizzy
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο L.A. Benefit Show

18 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Οι Metallica έδωσαν προχθές το βράδυ την τρίτη τους συναυλία Helping Hands για τη συγκέντρωση χρημάτων στο Microsoft Theater στο Λος Άντζελες, υποστηρίζοντας τη φιλανθρωπική τους πρωτοβουλία All Within My Hands.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Jimmy Kimmel. Μετά από ένα εναρκτήριο σετ από τους Greta Van Fleet, το κυρίως σόου ξεκίνησε με πέντε ακουστικά κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων νέων διασκευών του "Borderline" των Thin Lizzy και του "It's Killing Me" των UFO, με τη συνοδεία του πολυοργανίστα Avi Vinocur. Αργότερα τ έδωσαν την πρώτη εκτέλεση του πρόσφατου single τους "Lux Æterna" - αν και με μια λανθασμένη εκκίνηση που προκλήθηκε από ένα κύμβαλο που γλίστρησε. Ο Vinocur επέστρεψε για μια εν μέρει ακουστική εκδοχή του "All Within My Hands" και ο St. Vincent έκανε guest στο "Nothing Else Matters" πριν η συναυλία κλείσει με το πρώιμο κλασικό "Seek & Destroy".

Μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα All Within My Hands των Metallica έχει συγκεντρώσει σχεδόν 12 εκατομμύρια δολάρια, με τα χρήματα να κατανέμονται μεταξύ εκπαιδευτικών προγραμμάτων, της επισιτιστικής φτώχειας και της ανακούφισης από καταστροφές. Το συγκρότημα πληρώνει μόνο του όλα τα διοικητικά έξοδα. Η δημοπρασία που συνδέεται με τη φετινή συναυλία διαρκεί μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, με αναμνηστικά, συλλεκτικά αντικείμενα και εμπειρίες να προσφέρονται.