Πόσες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ έχει το ERTFLIX

Πόσες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ έχει το ERTFLIX
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι αριθμοί του περιεχομένου του.

27 Δεκεμβρίου 2022

Από το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ μάθαμε το περιεχόμενο του ERTFLIX αυτές τις μέρες, την ποσότητά του. Πλούσια, πολύ πλούσια θα λέγαμε.

Εχει περισσότερες από 90 ταινίες: «Leaving Vegas», «Αυτή η νύχτα μένει», «Δεν ήσουν ποτέ εδώ» με τον Χοακίν Φίνιξ, «Peppermint», Γούντι Άλεν «Ερασιτέχνης ζιγκολό», «Chaplin» με τον Ρόμπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ, Γούντι Χάρελσον στη βιογραφία του προέδρου Τζόνσον «LBJ», «Εαρινή σύναξις των Αγροφυλάκων» του Δήμου Αβδελιώδη κ.ά.

Εχει 35 σειρές, 17 ελληνικές και 18 ξένες: Έμιλι Γουάτσον στο «Apple Tree Yard», το «ZeroZeroZero», «One Captain» για τον Φραντσέσκο Τότι, «Η κατάρρευση», «Ο Άγιος», «Οι Αντίζηλοι», «Νύχτα του Αυγούστου» αλλά και τις άλλες ελληνικές σειρές της ΕΡΤ κ.ά.

Το ΕRTFLIX διαθέτει, επίσης, 120 ντοκιμαντέρ όλων των ειδών.

Και δεν μιλάμε για τις εκπομπές αρχείου, τα παιδικά προγράμματα, το θέατρο της Δευτέρας και τα υπόλοιπα. Είπαμε, πλούσιο το περιεχόμενο. Και μπράβο στην ΕΡΤ αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με το ΕRTFLIX: δεν είναι έξυπνο και, επομένως, πρακτικό. Πρέπει να σημειώνεις τι έβλεπες και που σταμάτησες. (update: Μας ενημέρωσαν πως αν προχωρήσουμε σε εγγραφή και είσοδο θα μπορούμε να κάνουμε τα παραπάνω).