Τι θα κάνουν οι Foo Fighters μετά τον Taylor Hawkins

Τι θα κάνουν οι Foo Fighters μετά τον Taylor Hawkins
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έβγαλαν ανακοίνωση.

02 Ιανουαρίου 2023

 

Του Ηλία Σελιμά

Από τότε που ο Taylor Hawkins έφυγε από τη ζωή στα τέλη Μαρτίου του 2022 -και στη συνέχεια τιμήθηκε με δύο τεράστιες συναυλίες-αφιέρωμα τον περασμένο Σεπτέμβριο- οι οπαδοί αναρωτιούνται τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους Foo Fighters. Αν και τα σχέδιά τους για το 2023 δεν έχουν αποκαλυφθεί πλήρως, μια πρόσφατη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσφέρει μερικές συγκινητικές και σεμνές πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι.

Νωρίς το απόγευμα στις 31 Δεκεμβρίου 2022, η μπάντα μοιράστηκε μια λεπτομερή -αν και αινιγματική- ματιά στο τι σήμαινε το 2022 γι' αυτούς, καθώς και στο τι μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί στο μέλλον. Η ανάρτησή τους έχει ως εξής:

Καθώς αποχαιρετούμε την πιο δύσκολη και τραγική χρονιά που γνώρισε ποτέ το συγκρότημά μας, θυμόμαστε πόσο ευγνώμονες είμαστε για τους ανθρώπους που αγαπάμε και εκτιμούμε περισσότερο, καθώς και για τους αγαπημένους μας που δεν είναι πλέον μαζί μας. Οι Foo Fighters δημιουργήθηκαν πριν από 27 χρόνια για να αντιπροσωπεύουν τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής και τη συνέχιση της ζωής. Και τα τελευταία 27 χρόνια οι οπαδοί μας έχουν δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα, ένα αφοσιωμένο σύστημα υποστήριξης που μας βοήθησε όλους να περάσουμε μαζί τις πιο σκοτεινές στιγμές. Ένα μέρος για να μοιραζόμαστε τη χαρά και τον πόνο μας, τις ελπίδες και τους φόβους μας και να συμμετέχουμε μαζί σε μια χορωδία ζωής μέσω της μουσικής. Χωρίς τον Taylor, δεν θα είχαμε γίνει ποτέ η μπάντα που ήμασταν - και χωρίς τον Taylor, ξέρουμε ότι θα είμαστε μια διαφορετική μπάντα στο μέλλον. Ξέρουμε επίσης ότι εσείς, οι οπαδοί, σημαίνατε τόσα πολλά για τον Taylor όσο σήμαινε αυτός για εσάς. Και ξέρουμε ότι όταν σας ξαναδούμε -και θα το κάνουμε σύντομα- θα είναι εκεί στο πλευρό μας κάθε βράδυ."

Φυσικά, η ενημέρωσή τους έλαβε χιλιάδες θετικές αντιδράσεις από τους οπαδούς τους.

Για παράδειγμα, ένας χρήστης του Twitter απάντησε: "Τα καλύτερα νέα εδώ και πολύ καιρό. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Taylor και το πνεύμα του θα είναι πάντα ένα μεγάλο μέρος σε ό,τι πρόκειται να έρθει ακόμα από αυτό το επικό συγκρότημα!".
Ομοίως, ένας θαυμαστής του Facebook έγραψε: "Σας ευχαριστώ που το μοιραστήκατε αυτό - για το πότε και πώς το κάνατε. Αν επιστρέψετε, θα επιστρέψουμε κι εμείς".
Όσο για το Instagram, κάποιος παραδέχτηκε εύστοχα: "Φοβήθηκα τόσο πολύ να το διαβάσω αυτό σε περίπτωση που ήταν ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να μείνετε μαζί μας".