Εκτός Red 96.3 το δίδυμο Γιαννούτσου-Βαμβακάρη και ο Πέτρος Κουμπλής

Εκτός Red 96.3 το δίδυμο Γιαννούτσου-Βαμβακάρη και ο Πέτρος Κουμπλής
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Φυλλοροεί» από παραγωγούς ο ροκ σταθμός της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου.

05 Ιανουαρίου 2023

Σας είπαμε χθες ΕΔΩ, με αφορμή τη λήξη της συνεργασίας της Αφροδίτης Σημίτη με τον En Lefko 87.7, ότι έπονται και άλλες αποχωρήσεις από τα ραδιόφωνα της Frontstage. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο βρίσκεται (ξανά) ο Red 96.3, με άλλους τρεις παραγωγούς του να τίθενται εκτός συχνότητας.

Ο λόγος για το (ιστορικό) πρωινό δίδυμο του Τάκη Γιαννούτσου και του Θοδωρή Βαμβακάρη, οι οποίοι αποχωρούν από τον Red 96.3 μετά από 12,5 χρόνια, και τον Πέτρο Κουμπλή που έκανε εκπομπές στο μεσημεριανό 12-3. Τον «χορό» των αποχωρήσεων από τον Red 96.3 είχε ανοίξει ο Χρήστος Παπαδάς, πριν έναν μήνα, με προορισμό τα μουσικά ραδιόφωνα του ΣΚΑΪ.

Ως αποτέλεσμα της μαζικής φυγής, ο ροκ σταθμός της Frontstage απομένει, προς το παρόν, με λιγότερους από τους μισούς παραγωγούς που είχε πριν έναν μήνα. Μόλις τρεις. Τον Γιάννη Γιακουμάκη, τον Παναγιώτη Μιχαλαριά και τον Γιώργο Αποστόλου.

Σήμερα ο En Lefko 87.7 θα ανακοινώσει το νέο του πρόγραμμα. Από το σταθμό θεωρούν πως καλώς μπήκαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία τους με την Αφροδίτη Σημίτη.