Τι είναι το νέο «Playlist In A Bottle» του Spotify και πώς λειτουργεί

Τι είναι το νέο «Playlist In A Bottle» του Spotify και πώς λειτουργεί
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Spotify έχει προσθέσει ένα περίεργο νέο χαρακτηριστικό στην πλατφόρμα του.

08 Ιανουαρίου 2023

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, το Spotify, παρουσίασε μια ολοκαίνουργια λειτουργία για την πλατφόρμα του, η οποία εξελίσσεται σε μια από τις πιο μοναδικές ιδέες του. Με την ονομασία "Playlist In A Bottle", δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα είδος "χρονοκάψουλας playlist", συγκεντρώνοντας ένα μείγμα από διάφορα τραγούδια χρησιμοποιώντας υποδείξεις από το ίδιο το Spotify, τα οποία οι χρήστες μπορούν να επανεξετάσουν αργότερα - σε ένα χρόνο από τώρα, για την ακρίβεια.

Το Playlist In A Bottle είναι μια διασκεδαστική, γρήγορη λειτουργία που έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους χρήστες την ευκαιρία να αποτυπώσουν μια στιγμή στο χρόνο χρησιμοποιώντας τα τραγούδια που σημαίνουν τα περισσότερα γι' αυτούς. Ή, όπως το θέτει το ίδιο το Spotify, πρόκειται για την "τελευταία διαδραστική εμπειρία εντός της εφαρμογής που αποτυπώνει ποιος είστε μουσικά αυτή τη στιγμή και σας επιτρέπει να ξαναδείτε τον μουσικό εαυτό σας του 2023 ένα χρόνο αργότερα".

Μεταβείτε στο spotify.com/playlistinabottle στο κινητό σας - αυτό θα ξεκινήσει την εφαρμογή Spotify και θα σας μεταφέρει κατευθείαν στη νέα λειτουργία (βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής). Απλώς επιλέξτε την ψηφιακή χρονοκάψουλα της προτίμησής σας και απαντήστε σε μια σειρά ερωτήσεων για να επιλέξετε τα τραγούδια που θέλετε να συμπεριληφθούν. Μόλις τελειώσετε, το Spotify θα τη "σφραγίσει" μέχρι το επόμενο έτος. Εύκολο! Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε μια "εξατομικευμένη κάρτα" με βάση τη δική σας Playlist In A Bottle στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν το θέλετε.

Αν και χρειάζεται να απαντήσετε μόνο σε τρεις κατηγορίες, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες, αν θέλετε, και μπορείτε να ανατρέξετε σε διάφορες επιλογές ερωτήσεων μέχρι να βρείτε αυτές που σας αρέσουν περισσότερο.

Πότε μπορώ να αποκτήσω ξανά πρόσβαση στην Playlist In A Bottle μου;

Του χρόνου! Τον Ιανουάριο του 2024 για την ακρίβεια, όταν τα "μπουκάλια" (ή, ανάλογα με το ψηφιακό σύμβολο που επιλέγετε, τσέπες, κουτιά φαγητού ή αρκουδάκια) θα ανοίξουν ξανά. Άραγε οι προβλέψεις και οι ελπίδες σας για το μουσικό μέλλον σας θα επαληθευθούν; Μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Playlist In A Bottle σε desktop;

Προς το παρόν, όχι. Αν και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα Playlist In A Bottle στην επιφάνεια εργασίας, θα σας πει απλώς να μεταβείτε στην εφαρμογή για κινητά, αν και παρέχει έναν barcode με δυνατότητα σάρωσης που θα σας μεταφέρει ακριβώς εκεί που πρέπει να βρίσκεστε για να ξεκινήσετε.