Τι συμβαίνει αλήθεια με τους Arctic Monkeys;

Τι συμβαίνει αλήθεια με τους Arctic Monkeys;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ζούμε κάτι πρωτοφανές στην Ελλάδα.

12 Ιανουαρίου 2023

Οι Arctic Monkeys ανακοίνωσαν και δεύτερη συναυλία στην Αθήνα (για λεπτομέρειες για τη 2η βραδιά και εισιτήρια διαβάστε περισσότερα στο Loaded.gr) και αυτό, αν δεν κάνουμε λάθος, δεν πρέπει να έχει συμβεί ξανά στην Ελλάδα. Για όνομα τόσο μεγάλου βεληνεκούς εννοούμε. Να αλλάξουν χώρο λόγω μεγάλης ζήτησης ναι, έχει ξανασυμβεί, αλλά να προσθέτουν 2η μέρα δεν το θυμόμαστε ξανά.

Εχουν το περιθώριο όμως. Με τις ημερομηνίες. Πριν το Release Athens παίζουν στην Ιταλία, 15 Ιουλίου στο Μιλάνο και 16 Ιουλίου στη Ρώμη. Στην Αθήνα εμφανίζονται πλέον 18 και 19 Ιουλίου, στην πλατεία Νερού. Είναι ο τελευταίος σταθμός της ευρωπαϊκής τους περιοδεία που ξεκινά στις 24 Απριλίου στην Αυστρία. Τρεις συναυλίες δίνουν και στο Λονδίνο, στο Emirates Stadium, 16, 17 και 18 Ιουνίου.

Τώρα βρίσκονται στην Αυστραλία και τον Φεβρουάριο ταξιδεύουν για την Απω Ανατολή, Σιγκαπούρη, Τόκιο κτλ. Μετά την Αθήνα κάνουν διάλειμμα ενός μηνός και από 25 Αυγούστου ξεκινούν περιοδεία στην Αμερική, από τη Μινεάπολις έως και το Λος Άντζελες. Αυτό σημαίνει παγκόσμιο συγκρότημα.