Πέθανε η Lisa Marie Presley, τραγουδοποιός και κόρη του Elvis και της Priscilla Presley

Πέθανε η Lisa Marie Presley, τραγουδοποιός και κόρη του Elvis και της Priscilla Presley
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήταν μόλις 54 ετών.

13 Ιανουαρίου 2023

 

Του Ηλία Σελιμά

"Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ την οδυνηρή είδηση ότι η πανέμορφη κόρη μου Lisa Marie μας άφησε", επιβεβαίωσε η Priscilla σε δήλωσή της το βράδυ της Πέμπτης.

"Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και τρυφερή γυναίκα που γνώρισα ποτέ. Ζητάμε να την διακριτικότητα σας καθώς προσπαθούμε να διαχειριστούμε αυτή τη βαθιά απώλεια. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τις προσευχές. Αυτή τη στιγμή δεν θα υπάρξει κανένα περαιτέρω σχόλιο".

Το πρωί της Πέμπτης, η Presley μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για πιθανή καρδιακή ανακοπή. Εκπρόσωπος του τμήματος του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι οι τραυματιοφορείς ανταποκρίθηκαν στο 5900 block of Normandy drive στο Calabasas για να περιθάλψουν μια γυναίκα γύρω στα 50 που δεν ανέπνεε. Όταν έφτασαν, οι τραυματιοφορείς ξεκίνησαν CPR και, αφού διαπίστωσαν ότι η ασθενής είχε "σημεία ζωής", μετέφεραν τη γυναίκα σε τοπικό νοσοκομείο για "άμεση ιατρική φροντίδα".

Γεννημένη στο Μέμφις του Τενεσί την 1η Φεβρουαρίου 1968, ακριβώς εννέα μήνες μετά το γάμο του Έλβις και της Πρισίλα, η Λίζα Μαρί μεγάλωσε για λίγο στην περιοχή πριν μετακομίσει στο Λος Άντζελες σε ηλικία 4 ετών με τη μητέρα της μετά το διαζύγιο των γονιών της το 1973.

Ως μουσικός, η Lisa Marie κυκλοφόρησε τρία στούντιο άλμπουμ, με πιο πρόσφατο το Storm & Grace του 2012. Μπήκε επίσης στα charts με τα singles "Lights Out" και τη διασκευή της στο "Dirty Laundry" του Don Henley.

Στο άκουσμα του θανάτου της Presley, ο frontman των Smashing Pumpkins, Billy Corgan, έγραψε στο Twitter: "Υπάρχει ο σπαραγμός της καρδιάς και μετά η θλίψη. Αυτό θα ήταν θλίψη και μάλιστα σε περισσότερα επίπεδα από όσα μπορώ να μετρήσω. Παρακαλώ στείλτε τις προσευχές σας για την οικογένεια και τα παιδιά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Πραγματικά δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να εκφράσω πόσο λυπηρό είναι πραγματικά αυτό. RIP."