Φάρσα με... ήχους από ταινία πορνό σε αθλητική εκπομπή του BBC

Φάρσα με... ήχους από ταινία πορνό σε αθλητική εκπομπή του BBC
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τους συντελεστές της να αντιδρούν αμήχανα στο πρώτο άκουσμά τους.

18 Ιανουαρίου 2023

Viral έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες μια φάρσα, σε μια αθλητική εκπομπή που μετέδωσε το BBC One για την χθεσινή αναμέτρηση της Γουλβς με τη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με την Sun, την ώρα που ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γκάρι Λίνεκερ, ετοιμαζόταν να συνδεθεί ζωντανά με το γήπεδο, ξεκίνησαν να ακούγονται από το στούντιο... βογγητά που παρέπεμπαν σε πορνοταινία.

Τόσο ο παρουσιαστής όσο και ο απεσταλμένος του BBC, ο θρύλος της Νιουκάστλ Άλαν Σίρερ, σάστισαν στο πρώτο άκουσμα των βογγητών. «Δεν ξέρω ποιος κάνει αυτόν τον θόρυβο. Δεν ξέρω αν κάποιος κάνει πλάκα στο τηλέφωνο κάποιου άλλου, δεν ξέρω αν το ακούτε κι εσείς από το σπίτι», δήλωσε αμήχανα ο Γκάρι Λίνεκερ. Η ροή της εκπομπής δεν διεκόπη περαιτέρω, παρά το γεγονός ότι οι εν λόγω ήχοι συνέχισαν να ακούγονται.

Όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο υπαίτιος για όλο αυτό ήταν ένας κωμικός-φαρσέρ, ο Daniel Jarvis. Μέσα από το κανάλι του στο YouTube, μετέδωσε μέσω live stream τη στιγμή που έκανε τη φάρσα στο BBC μέσω κλήσης σε κινητό τηλέφωνο. Μετά το συμβάν ο Γκάρι Λίνεκερ έδειξε σε φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter, την συσκευή που έβγαζε αυτούς τους ήχους η οποία ήταν κρυμμένη στον χώρο του στούντιο.

Με μια λιτή ανακοίνωση, το BBC απολογήθηκε στους τηλεθεατές του: «Ζητούμε συγγνώμη σε όσους τηλεθεατές ένιωσαν προσβεβλημένοι κατά τη διάρκεια της αποψινής αθλητικής εκπομπής».