Παραιτήθηκε από τον Rock FM 96.9 η Αθηναϊς Νέγκα

Παραιτήθηκε από τον Rock FM 96.9 η Αθηναϊς Νέγκα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έκανε εκπομπές στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

25 Ιανουαρίου 2023

Την παραίτησή της από τον Rock FM 96.9 έκανε γνωστή η Αθηναϊς Νέγκα. Μέσα από ένα εκτενές κείμενο που ανέβασε στο Instagram, έκανε λόγο για συνθήκες εντός του σταθμού που δοκίμασαν τις αντοχές της και την οδήγησαν σε αυτή την κίνηση:

Αντίο @969rockfm, παραιτήθηκα και χωρίς να θέλω να αφήσω αιχμές θα σας μιλήσω για τις παραιτήσεις γενικοτερα που νομιζω είναι και της μόδας καθως η αγορά εργασίας προσαρμόζεται μαζί με τους εργαζόμενους και καμια φορά θες να πεις: ώχου αρκετά μωρέ. Δουλειές πάμε να κάνουμε, το ζητούμενο είναι ή να πληρωθούμε καλά ή να εργαστούμε με ενθουσιασμό, καλά και εποικοδομητικά, δεν διακρίνομαι ούτε για την κοινωνικότητα μου για να περιμενω να γίνω κολλητάρι των συναδέλφων μου. Όταν κάτι λείπει ή δοκιμάζονται γενικά οι αντοχές σου στη ζωή λες: δεν εχω υπομονή για σουξου μούξου, σιγά μη κάτσω να κάνω παραπάνω κουβέντες. Όσο καλύτερος και πιο έμπειρος, δοκιμασμένος επαγγελματίας είσαι, τόσο μικρότερη η ανοχή σου στα bullshit και στην τριβή. Δεν υπάρχουν options, υπάρχει: δουλεύουμε και επικοινωνούμε επαγγελματικά ή το ζαλίζουμε. Καμια φορά ο εργαζόμενος λέει παραιτούμαι ή πάω σπιτακι μου ή άσε μας χρυσέ μου που θα κάτσω να τριφτώ, ή I quit ρε!, που είναι και rock τρόπος να φύγεις, σε άλλο σταθμό, ανάλογα με το ρεπερτόριο, ίσως να αποχαιρετούσα με τριπλό τσιφτετέλι. Περασαν μετριοπαθώς ευχάριστα 2 ή 3 χρόνια χωρίς κρεσέντο ή ξεσαλώματα. Δεν εχω κανένα τεράστιο παράπονο αλλά μόνο ενα γιγάντιο «Παραιτούμαι! Αντίο rock fm!»

Η Αθηναϊς Νέγκα έκανε εκπομπές στο πρωινό 10-12 του Rock FM 96.9, τα τελευταία τρία χρόνια. Πρόκειται για μια ακόμη απώλεια για το πρόγραμμα του ροκ σταθμού των Αττικών Εκδόσεων, μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, μετά τον θάνατο του Γιώργου Μελισσινού πέρσι τον Μάιο. Προς το παρόν, η Αθηναϊς Νέγκα συνεχίζει μόνο στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο Action24, Τρίτη με Παρασκευή στις 00.30.