Αποχωρεί και ο Γιάννης Καστανάκης από τον Pepper 96.6

Αποχωρεί και ο Γιάννης Καστανάκης από τον Pepper 96.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η διάλυση συνεχίζεται.

06 Φεβρουαρίου 2023

Τίποτε δεν θα θυμίζει τον παλιό Pepper 96.6 σε λίγο καιρό, σας το έχουμε πει. Φεύγει λοιπόν από το σταθμό και ο Γιάννης Καστανάκης, παραιτήθηκε από τις 31 Ιανουάριου και σήμερα το ανακοίνωσε και ο ίδιος στα social.

Ιδού, τι έγραψε:

Στις 14 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 11 χρόνια από τότε που ξεκίνησα στον αγαπημένο μου και «καρμικό» σταθμό της ζωής μου, τον Pepper 96.6. Οι τελευταίες μέρες του Φλεβάρη θα σημάνουν και το κλείσιμο αυτού του μεγάλου και ωραίου κύκλου της ζωής μου που μου έμαθε πολλά και με έκανε να δυναμώσω μα κυρίως να χαρώ τη μουσική, την επικοινωνία και την καθημερινή παρέα με τους Peppers.
Εδώ έμαθα και μοιράστηκα μουσικές, αλήθειες, ιστορίες, πιπέρια και χαρμάνια. Συνάντησα υπέροχους συνεργάτες και φίλους. Μάθαμε ο ένας τον άλλον και δώσαμε μάχες καθημερινές, μικρές και μεγάλες για αυτά που θεωρούμε σημαντικά όπως η αγάπη για τη μουσική, η αγάπη για την καλλιτεχνική ελευθερία και την έκφραση, η αγάπη για τον ακροατή και τον άνθρωπο, η αγάπη (τελεία).
Πολλά μπορούμε να πούμε για τον Pepper αλλά θα κρατήσω ένα: αυτό το ραδιόφωνο το φτιάξαμε με τα χεράκια μας, πραγματικά χειροποίητο, με καθημερινή φροντίδα και με πολύ μεράκι.
Στις 14 Φεβρουαρίου, που είναι και η επέτειος μου στον Pepper θα κάνουμε μια αγαπησιάρικη εκπομπή και θα ακούσουμε όλα αυτά με τα οποία συνδεθήκαμε αυτά τα 11 χρόνια.
Και η ιστορία συνεχίζεται. Δεν ξέρω ακόμα πως και που, αλλά συνεχίζεται!