Έρχεται το «IQ 160» στο Star

Έρχεται το «IQ 160» στο Star
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με πρωταγωνίστρια τη Σμαράγδα Καρύδη.

25 Μαρτίου 2023

Μια νέα σειρά, εβδομαδιαία αυτή τη φορά, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα αύριο στο Star. Από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 21.00 θα προβάλλεται από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς το «IQ 160». Μια «αστυκωμική» σειρά -όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου- με πρωταγωνίστρια τη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία επιστρέφει στη μυθοπλασία μετά από 7 χρόνια.

Στη σειρά παίζουν και οι Νίκος Κουρής, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Ηλίας Μουλάς, Ελίζα Σκολίδη, Σωτήρης Δούβρης, Τάσος Παλαντζίδης, Νέλλη Γκίνη, Κυριάκος Σαλής, Αριστοτέλης Μπολοβίνος κ.ά. Στη σκηνοθεσία του «IQ 160» είναι ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.

«Η Πηνελόπη Μουρίκη (Σμαράγδα Καρύδη), εργάζεται ως καθαρίστρια σε αστυνομικό τμήμα, στη Διεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ελληνικής Αστυνομίας. Ένα βράδυ, πέφτει τυχαία πάνω στα στοιχεία του φακέλου μίας πρόσφατης δολοφονίας. Τα διαβάζει και παρεμβαίνει στα συμπεράσματα της έρευνας, κάνοντας πολύ σημαντικές διορθώσεις. Το επόμενο πρωί, ο υπαστυνόμος Αργύρης Καλατζής (Νίκος Κουρής) και η αρχηγός του τμήματος, η Σοφία Χαριτάκη (Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου) ανακαλύπτουν την παρέμβασή της, την καλούν για εξηγήσεις και βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Διαπιστώνουν ότι η Πηνελόπη έχει εντοπίσει λεπτομέρειες που οι ίδιοι δεν είχαν προσέξει. Αυτό, βέβαια, δεν είναι παράξενο, καθώς είναι προικισμένη με πολύ υψηλή ευφυΐα και διαθέτει IQ 160!», αναφέρει μεταξύ άλλων το Star για την υπόθεση της σειράς.