Το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ζήλεψε δόξα πρωτοδικείου;

Το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ζήλεψε δόξα πρωτοδικείου;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάλεσε τη Μαρία Παναγιώτου της Δημοκρατίας για ένα... ρεπορτάζ της!

03 Απριλίου 2023

Ζούμε αδιανόητα πράγματα. Πρωτοφανή! Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ έχει καλέσει για αύριο Τρίτη, σε ακρόαση, τη δημοσιογράφο της «Δημοκρατίας», Μαρία Παναγιώτου. Δεν έκανε κάτι που νια διώκεται πειθαρχικά η Μαρία, απλώς δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ για μία εταιρεία ενός φίλου του Αδώνιδος Γεωργιάδη, του κ. Τζον Ντανιέλ Κολομπανί, για μία έγκριση ενίσχυσηε από το υπουργείο Ανάπτυξης, ύψους 737.201,99 ευρώ.

Ο κ. Κολομπανί κατέθεσε μήνυση εναντίον της δημοσιογράφου και της εφημερίδας για συκοφαντική δυσφήμηση και η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια. Όπως γίνεται σε δεκάδες-εκατοντάδες-χιλιάδες ανάλογες περιπτώσεις.

Ο κύριος αυτός έκανε και αναφορά στην ΕΣΗΕΑ για το δημοσίευμα. Ερχεται λοιπόν τώρα το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ και ζητάει διευκρινήσεις από τη δημοσιογράφο λες και είναι το Πρωτοδικείο! Δηλαδή τι θα κάνει αύριο η Μαρία, θα τους πάει τα στοιχεία του ρεπορτάζ; Τις αποδείξεις

Δηλαδή τι θα κάνει το Πειθαρχικό; Θα κρίνει το ρεπορτάζ της συναδέλφου ώστε μετά να αποφασίσει εάν αυτή έχει διαπράξει συκοφαντική δυσφήμηση ή όχι; 

Είναι τόσο φαιδρό και κωμικοτραγικό όλο ετούτο που θα θέλαμε να είμαστε από μία μεριά να βλέπαμε τη διαδικασία, τέτοιο Δελφινάριο δεν πρέπει να έχουμε ξαναζήσει.