Οι «Ιστορίες Γυναικών» συνεχίζονται στο Novalifε

Οι «Ιστορίες Γυναικών» συνεχίζονται στο Novalifε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ζώνη του καναλιού που είναι αφιερωμένη στο «ωραίο φύλο».

02 Μαΐου 2023

Συνεχίζεται το εβδομαδιαίο αφιέρωμα του Novalifε στις γυναίκες, κάθε Τρίτη στις 21.00, με προσωπικότητες που «εμπνέουν, πρωταγωνιστούν, προκαλούν, είναι χαρισματικές και αληθινές», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Nova. Παρακάτω, τα ντοκιμαντέρ που θα προβάλλει κατά τη διάρκεια του Μαίου το ψυχαγωγικό κανάλι, στο πλαίσιο του αφιερώματος:

2 ΜΑΪΟΥ

«A Girl Can Touch the Sky»
Στο σχολείο, κάθε κορίτσι έχει τη δική του ιστορία πηγαίνοντας κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, αγωνιζόμενο να συνεχίσει την εκπαίδευσή του και να πιστέψει στις δυνατότητες του στη ζωή περισσότερο από ότι θα υπαγόρευαν η παράδοση και ο πολιτισμός.

-------------------------

9 ΜΑΪΟΥ

«The Kardashians: Billion Dollar Dynasty»
Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει πώς η οικογένεια με τη μεγαλύτερη επιρροή του 21ου αιώνα, αψήφησε τους επικριτές της για να δημιουργήσει ένα οικογενειακό brand που άλλαξε το πρόσωπο των social media και την εκτόξευσε χρηματικά.

-------------------------

16 ΜΑΪΟΥ

«Varda by Agnes»
Η Agnès Varda, φωτογράφος, εξειδικευμένη στην τέχνη εγκατάστασης και πρωτοπόρος της Nouvelle Vague, είναι θεσμός του γαλλικού κινηματογράφου. Παίρνοντας μια θέση σε μια θεατρική σκηνή, χρησιμοποιεί φωτογραφίες και αποσπάσματα ταινιών για να δώσει μια εικόνα για την ανορθόδοξη ποίηση της.

-------------------------

23 ΜΑΪΟΥ

«Dirty John, The Dirty Truth»
Το ντοκιμαντέρ ξεπερνά τα άρθρα και τα podcast που έγιναν διάσημα από τον ρεπόρτερ των «Los Angeles Times», Christopher Goffard και εντοπίζει τα ίχνη χειραγώγησης του απατεώνα John Meehan που ξεκίνησε πολύ πριν γνωρίσει τη Debra Newell.

-------------------------

30 ΜΑΪΟΥ

«Audrey»
Ντοκιμαντέρ για την αξέχαστη και μοναδική ηθοποιό Audrey Hepburn.