«Υπερπαραγωγή» το debate των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ

«Υπερπαραγωγή» το debate των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με 26 τηλεοπτικές κάμερες εντός και εκτός του Ραδιομεγάρου.

09 Μαΐου 2023

Debate υψηλών τεχνικών προδιαγραφών υπόσχεται η ΕΡΤ. Οι πολιτικοί αρχηγοί και οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στην τηλεμαχία, την πρώτη μετά από 8 χρόνια, θα φιλοξενηθούν στο νέο και υπερσύγχρονο Ertnews Studio το οποίο έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για αυτόν τον σκοπό. Το debate θα καλύψουν συνολικά 26 κάμερες μέσα αλλά και έξω από το Ραδιομέγαρο, μαζί με ένα drone.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΡΤ, 9 κάμερες θα βρίσκονται μέσα στο στούντιο, άλλες 9 κάμερες και το drone θα βρίσκονται στο βαν έξω από την είσοδο του Ραδιομεγάρου, μια κάμερα θα ακολουθεί κάθε πολιτικό αρχηγό, και δύο θα καταγράφουν τα σημαντικότερα στιγμιότυπα. Στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ θα φιλοξενηθούν και συνεργεία άλλων ΜΜΕ που έχουν λάβει σχετική διαπίστευση.

Το debate θα βγει στον αέρα αύριο στις 21.00. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ3 (με διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα) αλλά και πολλά ιδιωτικά κανάλια, και ραδιοφωνικά από το Πρώτο Πρόγραμμα 105.8 και τη Φωνή της Ελλάδας. Οι πολιτικοί αρχηγοί και τα επιτελεία τους θα φτάσουν στο Ραδιομέγαρο στις 20.00.