Ανεβαίνει (και) με την Euroleague η Nova

Ανεβαίνει (και) με την Euroleague η Nova
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και προετοιμάζεται για να καλύψει ζωντανά τους αγώνες του Final Four, μέσα από τα κανάλια NovaSports.

11 Μαΐου 2023

Εκτός από τον ίδιο τον Ολυμπιακό, κερδισμένη από την πρόκριση των ερυθρόλευκων στο φετινό Final Four της Euroleague είναι και η Nova. Η συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία πρόσφατα επέκτεινε για άλλες 5 σεζόν την συμφωνία της με τη λίγκα για τα τηλεοπτικά της δικαιώματα, θα καλύψει ζωντανά και τους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Κάουνας, από την Τετάρτη 17/05 έως την Κυριακή 21/05.

Τόσο από τα στούντιο της Nova όσο και από την πόλη της Λιθουανίας, οι Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Δώρα Παντέλη, Δημήτρης Καρύδας, Χρήστος Καούρης και Νικήτας Αυγουλής, μαζί με τον προπονητή Φώτη Κατσικάρη, θα περιγράψουν, θα σχολιάσουν και θα αναλύσουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και των άλλων ομάδων του Final Four, στον δρόμο για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

Οι ιθύνοντες της Nova ευελπιστούν ότι η σταθερή παρουσία του Ολυμπιακού στις 4 καλύτερες ομάδες της Euroleague, σε συνδυασμό με την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, θα ανεβάσει κι άλλο τον αριθμό των συνδρομητών της, ο οποίος πρόσφατα ξεπέρασε τους 400 χιλιάδες.