Νέα τηλεπαιχνίδια έρχονται σε Alpha και ΣΚΑΪ

Νέα τηλεπαιχνίδια έρχονται σε Alpha και ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το «Πιο Μεγάλο Παζάρι» και το «I`m a Celebrity Get Me Out of Here».

24 Μαΐου 2023

Ξεκίνησαν ήδη τις ετοιμασίες τους για τη νέα σεζόν, τα κανάλια του ανταγωνισμού, μετά τις εκλογές που ουσιαστικά έληξαν αυτή που διανύουμε. Ενδεικτικά, ο Alpha και ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν σήμερα δύο νέα τηλεπαιχνίδια που θα βγουν στον αέρα από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το πρώτο είναι το «Πιο Μεγάλο Παζάρι», που πρωτοβγήκε στον αέρα πριν 30 χρόνια περίπου στο Mega, ως το «Μεγάλο Παζάρι», και έκτοτε πέρασε κι από τις συχνότητες του Alpha (με το ίδιο όνομα) το 2006, και του ΣΚΑΪ το 2017 ως «Κάνε Παζάρι». Το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει στον Alpha και «είναι έτοιμο να μοιράσει καθημερινά τα περισσότερα, πλουσιότερα και μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ», όπως αναφέρει το κανάλι.

Το δεύτερο είναι το «I'm a Celebrity Get Me Out of Here», το οποίο έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, από την Acun Medya. Το τηλεπαιχνίδι θυμίζει αρκετά το «Survivor», με παίκτες διάσημους Έλληνες οι οποίοι θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους μέσα σε μια ζούγκλα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός. Το «I'm a Celebrity Get Me Out of Here» είναι ένα project του βρετανικού ITV και έχει προβληθεί σε πάνω από 15 χώρες διεθνώς.