Online φεστιβάλ ευρωπαϊκού κινηματογράφου με 20 ταινίες Α προβολής στο Cinobo

Online φεστιβάλ ευρωπαϊκού κινηματογράφου με 20 ταινίες Α προβολής στο Cinobo
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το πρώτο online φεστιβάλ My Meta Stories.

09 Οκτωβρίου 2023

Είκοσι φιλμ Ευρωπαίων δημιουργών θα προβάλλονται online έως τις 29 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του νέου, πρωτοποριακού φεστιβάλ κινηματογράφου που παρουσιάζει η Unifrance. Οι είκοσι νέες και ακυκλοφόρητες στην Ελλάδα ταινίες Α’ προβολής -επτά μεγάλου και δεκατρείς μικρού μήκους- θα είναι διαθέσιμες στο Cinobo από τις 6 έως τις 29 Οκτωβρίου, με ελληνικούς, αγγλικούς και γαλλικούς υπότιτλους. Οι συνδρομητές του Cinobo έχουν πρόσβαση απευθείας σε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ αλλά υπάρχει και το Festival Pass στη τιμή των 5,99€ για πρόσβαση αποκλειστικά και μόνο στις 20 ταινίες του Φεστιβάλ.

*** Ένα από τα κινηματογραφικά διαμαντάκια του προγράμματος είναι το «Luxembourg Luxembourg» από την Ουκρανία, ένα γλυκόπικρο κωμικό road trip που αντικατοπτρίζει την Ευρώπη μέσα από δυο υπέροχους χαρακτήρες.
*** Μέσα στα 100 λεπτά του «Happiest Man in the World» από τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, εξετάζονται σύγχρονες ουλές των Βαλκανικών Πολέμων.
*** Στο φιλμ με τον εύγλωττο τίτλο «Mother Schmuckers», οι Βέλγοι αδερφοί Γκουί έχουν επινοήσει μια τρελή, προκλητική, ασεβή κωμωδία γεμάτη χιούμορ που ξεπερνά τα όρια του παραλογισμού.