Με την ERTNEWS «γελάει όλος ο κόσμος, γιατί έχει χάσει ό,τι σημαντικό έχει συμβεί»

Με την ERTNEWS «γελάει όλος ο κόσμος, γιατί έχει χάσει ό,τι σημαντικό έχει συμβεί»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία δηκτική ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

11 Οκτωβρίου 2023

Ιδού: 

Εντύπωση μας προκαλεί εδώ και καιρό η εμμονή της κυβέρνησης σε πρόσωπα και καταστάσεις, όμως έρχεται ο πανδαμάτωρ χρόνος και επιλύει όλες τις απορίες που δημιουργούνται συν το χρόνο. Ζούλας – Καφαράκης σε διατεταγμένη κομματική υπηρεσία παίζουν το ρόλο τους μια χαρά. Με 550 μονίμους δημοσιογράφους που έχει η παντέρμη ΕΡΤ και δεν βρέθηκε ένας που να είναι ικανός να κάνει ερωτήσεις στο Debate των υποψήφιων Δημάρχων στο Δήμο Αθηναίων.

Για το 24ωρο κανάλι ενημέρωσης που γελάει όλος ο κόσμος, γιατί έχει χάσει ότι σημαντικό έχει συμβεί, έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Τελευταίο ρεζιλίκι το ατύχημα στη Βενετία, όπου το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι έπαιζε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή Κουβαρά. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα πρόσωπα.

 Γιώργος Κουβαράς ο άνθρωπος ορχήστρα που τα κάνει όλα και συμφέρει, δελτία εκπομπές και ότι άλλο επιτάξει η ανάγκη, όπου με μαεστρία είναι αλήθεια ότι καταφέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα: την αποπολιτικοποίηση μιας πολιτικής κουβέντας με χιουμοράκι και εξυπναδούλες, ο άνθρωπος που καταμεσής της προεκλογικής περιόδου κάνει συνεντεύξεις σε τραγουδιστές και ηθοποιούς.

 Μάκης Προβατάς ο επισκέπτης του ραδιοφώνου που έγινε και παρουσιαστής δίπλα στη Χριστοφιλέα και που αύριο θα την αποσύρουν και αυτή όπως έκαναν με τόσους άλλους. Ο άνθρωπος που όπως δηλώνει βρίσκεται και στο γραφείο τύπου του Καιρίδη αμισθί.

 Λήδα Μπόλα προϊσταμένη του πολιτικού ρεπορτάζ, μια άκρως καθοριστική θέση για τα ρεπορτάζ που βλέπουμε από τα Υπουργεία και τα Κόμματα. Γη και ύδωρ έδινε ο Ζούλας για να πάρει παράλληλη απασχόληση στο τελευταίο Δ.Σ. ανατρέποντας τους κανόνες που ο ίδιος είχε βάλει. Παράλληλη απασχόληση για πού λέτε; για το γνωστό «κεντροαριστερό» site liberal.

Η αναφορά μας σε αυτούς τους τρεις δημοσιογράφους είναι γιατί επιλέχτηκαν από την Διοίκηση να παρουσιάσουν το μοναδικό Debate αυτή της προεκλογικής περιόδου. Τα συμπεράσματα δικά σας. Χάρη κουράγιο.

Υ.Γ.: περιμέναμε να δούμε και τον κ. Παπαχλιμίντζο αλλά τον κράτησαν εφεδρεία μήπως χρειαστεί δεύτερος γύρος στη Γλυφάδα, ευτυχώς δεν χρειάστηκε. Λυπηθείτε τους τηλεθεατές της ΕΡΤ και τους εργαζομένους της. Σταματήστε να ασελγείτε πάνω της.