Live από το Disney+ απόψε το «2023 Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony»

Live από το Disney+ απόψε το «2023 Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κατευθείαν από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, από το Barclays Center.

03 Νοεμβρίου 2023

Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά και στην Ελλάδα, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου προς Σάββατο 4 Νοεμβρίου. Η τελετή θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ φυσικά και μετά τη ζωντανή μετάδοση της.

Θα δούμε live τους Sheryl Crow, Missy Elliott, Chaka Khan και Willie Nelson καθώς και των special guests Dave Matthews, Elton John, H.E.R., Chris Stapleton, St. Vincent και New Edition. Επιπλέον, ρόλο παρουσιαστή και ερμηνευτή της βραδιάς θα έχουν οι Stevie Nicks, Adam Levine, Carrie Underwood, Common, Ice-T, Laura Dern, LL COOL J, Miguel, Olivia Rodrigo, Queen Latifah και Sia. Αυτοί οι ερμηνευτές θα τιμήσουν την επιρροή της τάξης του 2023, που αντιπροσωπεύει τη διαφορετικότητα και τη ζωντάνια που καθορίζουν και φωτίζουν την ουσία του rock and roll.

Η τελετή θα τιμήσει τους: Kate Bush, Sheryl Crow, Missy Elliott, George Michael, Willie Nelson, Rage Against the Machine και The Spinners, μαζί με τους DJ Kool Herc και Link Wray για την μουσική επιρροή τους και τους Chaka Khan, Al Kooper, Bernie Taupin για την Μουσική Αριστεία, καθώς και τον Don Cornelius με το βραβείο Ahmet Ertegun.