Η ΕΡΤ παίρνει πάνω της τον Μαραθώνιο με τηλεόραση και ραδιόφωνο

Η ΕΡΤ παίρνει πάνω της τον Μαραθώνιο με τηλεόραση και ραδιόφωνο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σαράντα χρόνια κλείνει φέτος ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας!

08 Νοεμβρίου 2023

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, από τις 08:30, η ΕΡΤ3, αλλά και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8, θα καλύψουν σε απευθείας σύνδεση την ιστορική διαδρομή από τον Μαραθώνα μέχρι και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, καθώς και τα μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΤ –Δεύτερο Πρόγραμμα, Τρίτο Πρόγραμμα και Κοsmos– μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα vintage βανάκια, θα βρίσκονται σε σημεία της διαδρομής. Έξω από το Ραδιομέγαρο, στο 32ο χιλιόμετρο της διαδρομής, θα βρίσκεται αποτυπωμένο στην άσφαλτο το μήνυμα «Μας εμπνέεις, σε χειροκροτούμε!». Παράλληλα, μια μεγάλη αψίδα της ΕΡΤ, στο ίδιο σημείο, θα γράφει «Στην ιστορική αυτή διαδρομή είμαστε μαζί»!

Τα σημεία που θα βρίσκεται η ΕΡΤ στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας:

Εκκίνηση με το ΚΟSMOS 93.6 και τη Γιώτα Κοτσέτα, στον Τύμβο του Μαραθώνα.
Στο ύψος του Ραδιομεγάρου με live μουσική από το rhythm section της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ. Παράλληλα, στο σημείο θα βρίσκονται οι παραγωγοί από το Τρίτο Πρόγραμμα 90.9 & 95.6, Νίκος Κανελλόπουλος και Αλίνα Γιαλίνη, με κλασικές μουσικές επιλογές.
Η ΕΡΤ θα βρίσκεται και στη συμβολή της Μεσογείων με την Κατεχάκη, με τις παραγωγούς από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 Άντρη Βασιλειάδου και Μαρία Κοζάκου.

Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8 γιορτάζει τα 30 της χρόνια, με αφιερώματα και καλεσμένους στην έκθεση για τον Μαραθώνιο, που διοργανώνεται από τις 8 έως τις 11 Νοεμβρίου 2023, στο Τae Κwon Do στο Φάληρο.