Η νέα σεζόν του The Morning Show είναι η καλύτερη

Η νέα σεζόν του The Morning Show είναι η καλύτερη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ακόμα 10 εξαιρετικά επεισόδια που βρίσκονται ήδη στην πλατφόρμα της Apple TV.

15 Νοεμβρίου 2023

Τα λέγαμε πάλι στον 2ο κύκλο, τα επαναλαμβάνουμε και τώρα που είδαμε τον 3ο κύκλο με ακόμα «10 επεισόδια με πυκνή πλοκή και πολύ γρήγορο ρυθμό».
Και αν στις 27 Δεκεμβρίου 2021 γράφαμε πώς είναι από τις σπάνιες εκείνες περιπτώσεις που ο 2ος κύκλος είναι ισάξιος του 1ου (αν όχι και καλύτερος) σκεφτείτε πόσο πιο σημαντικό γίνεται που είναι πολύ καλός και ο 3ος κύκλος. Και θα υπάρχει και 4ος το 2025, καλά να είμαστε,

Η σειρά περιγράφει την Νο 1 πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της Αμερικής, το «The Morning Show», αλλά και το δίκτυο που τη φιλοξενεί, το YDA. Πρωταγωνίστριες είναι οι καταπληκτικές Jennifer Aniston και Reese Witherspoon. Καλός στον 3ο κύκλο είναι και ο Billy Crudup.

Το σενάριο είναι τόσο δυνατό και τόσο «γεμάτο» που κάθε επεισόδιο θα μπορούσε να είναι ακόμα και δύο ή τρία σε άλλη περίπτωση. Εδώ δεν χαρίζει, δεν σπαταλά χρόνο, ούτε λεπτό, τα γεγονότα είναι καταιγιστικά. Και είναι σύγχρονο σενάριο που πιάνει πολλά θέματα που αφορούν τη δημοσιογραφία. Είναι σωστό, λόγου χάριν, ένας δισεκατομμυριούχος, ένας εφοπλιστής, αν αποκτά ένα τηλεοπτικό δίκτυο; Το The Morning Show απαντά όχι! Την ίδια ώρα στην Ελλάδα τα κανάλια τα έχουν εφοπλιστές. Τι να μας πουν τώρα οι κουτόφραγκοι οι Αμερικάνοι...

Δεν πρέπει να είστε πολλοί με Apple TV, αξίζει ωστόσο να πληρώσετε κάποιο διάστημα προκειμένου να δείτε αυτή την καταπληκτική σειρά.