Vernon Subutex, ένα Γαλλικό σίριαλ που αξίζει να δείτε στο Cinobo

Vernon Subutex, ένα Γαλλικό σίριαλ που αξίζει να δείτε στο Cinobo
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα σίριαλ γεμάτο με μουσική.

13 Νοεμβρίου 2023

Το Cinobo έχει εντάξει και σειρές στο πρόγραμμά του και είναι σειρές επιλεγμένες μία προς μία. Πολύ ενδιαφέρουσες, αν είναι στο γούστο σου ξέρεις ότι θα είναι υψηλού επιπέδου οπότε την επιλέγεις χωρίς αμφιβολία αν θα είναι καλή ή όχι. Όπως το Vernon Subutex, με τον Βερνόν Σουμπουτέξ να αποτελεί τον κεντρικό ήρωα.

Το story: Ο Βερνόν Σουμπουτέξ, ο άνεργος πρώην ιδιοκτήτης του θρυλικού δισκοπωλείου Revolver, εκδιώκεται από το διαμέρισμά του. Σε αναζήτηση για ένα μέρος για να μείνει, έρχεται σε επαφή με τους πρώην φίλους του από τον κόσμο της μουσικής τη δεκαετία του '90. Ένας από αυτούς είναι ο ροκ σταρ Αλέξ Μπλιτς, που πεθαίνει από υπερβολική δόση, αφήνοντας πίσω του τρεις μυστηριώδεις βιντεοκασέτες. Ο Βερνόν τα μαζεύει και γλιστράει ανώνυμα στην πόλη. Σύντομα γίνεται ο πιο καταζητούμενος άνδρας στο Παρίσι.

Βασισμένη στην καλτ τριλογία βιβλίων της Βιρζινί Ντεπάντ, η μίνι σειρά είναι μια τοιχογραφία της παρισινής κοινωνίας του σήμερα, αλλά και φόρος τιμής στη μουσική, στην κουλτούρα και στα χαμένα όνειρα της γενιάς των 90s.

Βερνόν Σουμπουτέξ είναι ο Romain Duris (Euroflirt, Οι Αγώνες μας, Υπάρχουν Ακόμα Γελαστοί Τσιγγάνοι, Εξόριστοι, Ο Χτύπος που Έχασε η Καρδιά μου), η Ύαινα που τον αναζητεί είναι η Celine Sallette (Μαρία Αντουανέτα, Σώμα με Σώμα) και η Αναΐς, που εμπλέκεται με την Ύαινα (δεν σας λέμε ποια είναι η εμπλοκή να μην κάνουμε σπόιλ) είναι η Flora Fischbach (η γνωστή Γαλλίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός).

Μόλις 9 επεισόδια είναι, του μισάωρου το καθένα, οπότε η σειρά εύκολα βλέπεται σε ένα Σάββατο ή μία Κυριακή.