Τελικά ο Γιώργος Λιάγκας ειρωνευόταν τις χοντρές (αλλά ήθελε και... συγγνώμες από τον Νίκο Παππά)

Τελικά ο Γιώργος Λιάγκας ειρωνευόταν τις  χοντρές (αλλά ήθελε και... συγγνώμες από τον Νίκο Παππά)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο μπασκετμπολίστας τον αποστόμωσε, τον κόλλησε στον τοίχο.

12 Δεκεμβρίου 2023

 

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί όταν ο Γιώργος Λιάγκας έπαιξε στην εκπομπή του απόσπασμα από ένα podcast που έκανε ο Νίκος Παππάς (δείτε το βίντεο παρακάτω). Σε αυτό το podcast ο Παππάς έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι φοβάται να φέρει ένα παιδί στον κόσμο γιατί αν βγει gay θα το κατηγορήσει ο Αχιλλέας Μπέος και αν βγει χοντρό θα του κάνει μπούλινγκ ο Γιώργος Λιάγκας«Θα φοβάται μη γίνει gay; Θα φοβάμαι μην είναι δαχτυλοδεικτούμενο στο σχολείο ή βάλει τηλεόραση και το κράζει ο Μπέος; Ή άμα βγει χοντρό να το κράζει ο Λιάγκας; Με τρομάζει πολύ αυτή η ιδέα», ανέφερε. 

«Τον καλώ δημόσια να ζητήσει συγγνώμη» απάντησε έξαλλος ο Λιάγκας. «Δεν απειλώ ούτε με μηνύσεις ούτε με αγωγές, τον καλώ δημόσια να ζητήσει συγγνώμη και να βγει να μου πει πότε βγήκα εγώ και κορόιδεψα έναν άνθρωπο ότι είναι χοντρός. Γιατί τώρα όλο αυτό το παιχνιδάκι να βγαίνουμε και να πετάμε κι έναν Λιάγκα για να κάνουμε αναπαραγωγή, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι δυνατόν για ό,τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα να φταίω εγώ και να κολλάμε έναν Λιάγκα δίπλα. Έχω δώσει μάχες για να υπερασπιστώ ανθρώπους που στο μυαλό κάποιων άλλων ήταν διαφορετικοί. Στο μυαλό το δικό μου όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι και ίσιοι. Από την άλλη δεν θα καταργήσω και τη λέξη χοντρός, αν αυτό εννοεί. Παιδάκι χοντρό να έχω κοροϊδέψει; Ντροπή λίγο. Κύριε Παππά, βγείτε, ζητήστε συγγνώμη. Με αγάπη σας το λέω».

Τι να κάνει και ο Νίκος Παππάς, αντί να ζητήσει... συγγνώμη είχε το θράσος να ανεβάσει ένα story στο instagram (φωτό κάτω) με ένα παλιότερο βίντεο του Λιάγκα, στο οποίο ο τηλεπαρουσιαστής έλεγε κατά λέξη τα παρακάτω:

«Για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά από αυτό που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε φυσιολογικό, δεν ξέρω πως να το πω, δεν λέω τη λέξη «χοντρή» αλλά έχει παραπάνω κιλά, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της ότι είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι, να είναι υγρή και να είναι στην παραλία σαν να είναι, ας πούμε, της greenpeace η διαφήμιση».

Να περιμένουμε τώρα αύριο τον Γιώργο Λιάγκα να ζητήσει διπλή συγγνώμη; Και από τον Παππά και από τους τηλεθεατές; Θα έχει το θάρρος να το κάνει ή θα το προσπεράσει σαν να μη συνέβη ποτέ;

Συγγνώμη για το άθλιο σχόλιο πάντως αποκλείεται να ζητήσει.