Δεν μπορεί να ανακοινώσει την πρωτοχρονιάτικη συναυλία του ο Δήμος Αθηναίων

Δεν μπορεί να ανακοινώσει την πρωτοχρονιάτικη συναυλία του ο Δήμος Αθηναίων
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κι ας είμαστε στις 19 Δεκεμβρίου!

19 Δεκεμβρίου 2023

update: Από την ΕΡΤ μας λένε πως ενημερώθηκαν από το Δήμο Αθηναίων για την ανακοίνωση των ονομάτων, εδώ και ημέρες. Η ίδια θα βγάλει Δελτίο Τύπου την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο από χθες, στο τηλεοπτικό πρόγραμμα που ανακοίνωσαν για το 15νθήμερο, υπάρχει σημειώνουν κανονικά και η πρωτοχρονιάτικη συναυλία. 

______________

Είμαστε μόλις ένα δεκαήμερο πριν την αλλαγή του χρόνου και ακόμα δεν ξέρουμε με ποιο όνομα, με ποια συναυλία, θα αλλάξουμε χρόνο στην πλατεία Συντάγματος, στην καθιερωμένη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων. Δηλαδή ξέρουμε ποια είναι τα ονόματα που θα παίξουν εκεί, απλώς δεν μπορούν να διαφημιστούν.

Σας τα είχαμε πει εδώ κι έναν μήνα, ανακοινώθηκαν την προηγουμένη στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι. Ο πρώτος θα έβγαινε πριν τις 12, σύμφωνα με το πρόγραμμα, η δεύτερη μετά τις 12 και 10, όταν θα έχουμε μπει πλέον στο 2024. Δύο πολύ καλές επιλογές προσώπων και, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, έβαλε το χεράκι της και η νέα δημαρχιακή αρχή. Η Τεχνόπολη ρώτησε το επιτελείο του Χάρη Δούκα και πολύ σωστά έκανε.

Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως και γι αυτό δεν γίνονται οι ανακοινώσεις, υπάρχει ένα εμπόδιο. Και το εμπόδιο ακούει στο όνομα ΕΡΤ. Η ΕΡΤ έχει τον απόλυτο λόγο πάνω στη Μαρίνα Σάττι αυτό το διάστημα λόγω της συμμετοχής της τραγουδίστριας στην Eurovision. Μέχρι και τον Μάιο που πραγματοποιείται ο διαγωνισμός η Σάττι είναι «δεμένη», δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους στον Δήμο Αθηναίων και ήταν σε απόγνωση.

Αποτέλεσμα, είμαστε μόλις 12 μέρες πριν τη μεγάλη πρωτοχρονιάτικη συναυλία και δεν ξέρουμε ποιοι θα συμμετέχουν σε αυτή. Λέτε να φτάσουμε στα τυφλά μέχρι και την τελευταία ημέρα; Secret gig το έκαναν. Δεν είναι υπέροχο;