«Ο Σκαραβαίος»: Η νέα αστυνομική σειρά του Alpha

«Ο Σκαραβαίος»: Η νέα αστυνομική σειρά του Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έρχεται αυτή την Κυριακή.

30 Ιανουαρίου 2024

Συνεχίζει να ενισχύει την prime time ζώνη του μέσω της μυθοπλασίας ο Alpha. Αυτή την Κυριακή στις 21.00 -απέναντι από το «Famagusta» και το «Survivor»- θα κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα του καναλιού ο «Σκαραβαίος», μια νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου σε σενάριο Ευτυχίας Γιαννάκη και σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου.

Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Τσορτέκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μαρία Παπαφωτίου, Νικολέττα Καρρά, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Βάσω Καβαλιεράτου, Κωνσταντίνος Λιάρος, Σοφίνα Λαζαράκη και Γιάννης Μηλιώτης, μαζί με διάφορους guests ανά επεισόδιο. Στο ρόλο της Έλενας η Ράνια Οικονομίδου, στο ρόλο του Διοικητή ο Μανώλης Μαυροματάκης, στον ρόλο του Δημήτρη ο Θοδωρής Κατσαφάδος και ο Τραχανάς.

«Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές. «Ο Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Στο επίκεντρό της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ο επικεφαλής της», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Alpha για τη σειρά.