Στο Κανάλι 1 90.4 (κι επισήμως) ο Πέτρος Κωστόπουλος

Στο Κανάλι 1 90.4 (κι επισήμως) ο Πέτρος Κωστόπουλος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με καθημερινή εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

29 Φεβρουαρίου 2024

Σας είχαμε πει ΕΔΩ για τις πληροφορίες περί επιστροφής του Πέτρου Κωστόπουλου στο ραδιόφωνο, μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού 1 90.4. Σήμερα, ο δημοτικός ραδιοσταθμός του Πειραιά ανακοίνωσε την ένταξη του ισχυρού άνδρα της πάλαι ποτέ ΙΜΑΚΟ στο πρόγραμμά του.

Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα, 12 με 2 το μεσημέρι, ο Πέτρος Κωστόπουλος θα κάνει εκπομπή η οποία «θα κινηθεί στα ίδια πλαίσια με την, υψηλής ακροαματικότητας, 22ετη του πορεία στο ραδιόφωνο μέσα στις νέες συνθήκες και συνήθειες», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Κανάλι 1 90.4.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση του σταθμού:

Ο άνθρωπος που δημιούργησε 4 μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ξεκινάει την Δευτέρα 4 Μάρτη νέα εκπομπή στο Κανάλι 1 90.4, στις 12.00 με 14.00 κάθε Δευτέρα μέχρι Παρασκευή! Η εκπομπή θα κινηθεί στα ίδια πλαίσια με την, υψηλής ακροαματικότητας, 22ετη του πορεία στο ραδιόφωνο μέσα στις νέες συνθήκες και συνήθειες.

Πολλή μουσική με σκοπό την δημιουργία μιας όμορφης διάθεσης και σχόλια επί παντός επιστητού που απασχολεί τη δημοσιότητα. Πολιτική, τηλεόραση, μπάλα, μπάσκετ, καθημερινό lifestyle με προτάσεις, χιούμορ και αποδραματικοποίηση των γεγονότων που φαίνονται σοβαρά αλλά «σηκώνουν» χιούμορ και σαρκασμό. Και με σκωπτικό τρόπο σε εκείνα τα social media που πάνε να μας ...«σαλέψουν»!