Έρχονται και στον ΑΝΤ1 οι «Ψυχοκόρες»

Έρχονται και στον ΑΝΤ1 οι «Ψυχοκόρες»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1+.

06 Μαρτίου 2024

Πρεμιέρα στην ελεύθερη τηλεόραση θα κάνουν οι «Ψυχοκόρες». Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1+ θα προβάλλεται και στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1, από σήμερα Τετάρτη στις 21.00.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, και το πρωτότυπο σενάριο η Πένυ Φυλακτάκη και ο Βαγγέλης Νάσης.

Πρωταγωνιστούν οι Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Μένια Βουλιώτη, Μαριάννα Κιμούλη, Άννα Λουιζίδη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χρήστος Μαλάκης, Δήμητρα Ματσούκα, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Γιούλικα Σκαφιδά.

«Οι «Ψυχοκόρες», η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, και αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς. Μια σειρά-«γροθιά στο στομάχι» που καταδεικνύει, με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών. Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς έρχονται για να ρίξουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας», αναφέρει ο ΑΝΤ1 για την υπόθεση της σειράς.