Πρωτιές παντού για τον Alpha χάρη στο Ελλάδα-Καζακστάν

Πρωτιές παντού για τον Alpha χάρη στο Ελλάδα-Καζακστάν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το τηλεβαρόμετρο της ημέρας (21/03/2024).

22 Μαρτίου 2024

Ο εντός έδρας αγώνας της Εθνικής μας με το Καζακστάν για τα προκριματικά του Euro 2024, ήταν φυσικά το πρόγραμμα που ξεχώρισε στον χθεσινό ανταγωνισμό. Η κρίσιμη αναμέτρηση σημείωσε 29,9% στο σύνολο και 28,9% στο «δυναμικό κοινό», κατακτώντας με διαφορά την πρώτη θέση στο prime time.

Στη δεύτερη ακολούθησαν η «Γη της Ελιάς» στο σύνολο με 21,1%, και το «Masterchef» στο «δυναμικό κοινό» με 16,3%. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τα πολύ υψηλά νούμερα του αγώνα, οι μέσοι όροι των υπολοίπων προγραμμάτων του prime time είχαν ελάχιστες μεταβολές, σε σχέση με τα κανονικά τους επίπεδα.

Πρεμιέρα με ικανοποιητικά -για τα δεδομένα του Open- νούμερα για τις «Ανοιχτές Υποθέσεις», του Πέτρου Κουσουλού. Η νέα εκπομπή έρευνας του «ανοιχτού καναλιού» που προβλήθηκε προς το τέλος του prime time, σημείωσε 9,1% στο σύνολο και 6,2% στο «δυναμικό κοινό», και βρέθηκε πάνω από το «Ενώπιος Ενωπίω» που ήταν ο πιο άμεσος ανταγωνιστής της και είχε 7,4% και 5,1% αντίστοιχα.

Στον γενικό ανταγωνισμό παντού πρώτος ήταν ο Alpha, χάρη στο Ελλάδα-Καζακστάν, τόσο στο σύνολο ημέρας με 14,1% σε όλες τις ηλικίες και 14% στο 18-54, όσο και στο prime time με 22,4% και στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού.