Ο ΑΝΤ1 και η 24 Media ανοίγουν μαζί σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας

Ο ΑΝΤ1 και η 24 Media ανοίγουν μαζί σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σύμπραξη των δύο ομίλων στον χώρο της εκπαίδευσης.

01 Απριλίου 2024

Στη δημιουργία σχολής αθλητικής δημοσιογραφίας προχωρούν από κοινού ο ΑΝΤ1 και η 24 Media. Όπως αναφέρουν οι δύο όμιλοι, η σχολή θα ξεκινήσει τη λειτουργία της με το νέο ακαδημαϊκό έτος, με έδρα τις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 MediaLab στην Αγία Παρασκευή, και θα στελεχωθεί από 15 καθηγητές-δημοσιογράφους. Ειδικός συνεργάτης του νέου εγχειρήματος θα είναι ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και αναλυτής στη Nova και τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, Ντέμης Νικολαϊδης.

Οι φοιτητές της σχολής θα κάνουν την πρακτική τους στα ΜΜΕ του ΑΝΤ1 και της 24 Media. «Στόχος είναι η φοίτηση να έχει πραγματικά και όχι θεωρητικά στοιχεία και να δείξει στους φοιτητές πώς είναι το σήμερα της αθλητικής δημοσιογραφίας, ώστε εκείνοι να μπουν στην δουλειά και να διαμορφώσουν το αύριο του επαγγέλματος», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το News247.

Η ανακοίνωση της σύμπραξης των δύο μεγάλων ομίλων έγινε στο πλαίσιο του πρώτου σεμιναρίου δημοσιογραφίας που διοργάνωσαν από κοινού, με τίτλο «The future of sports journalism», το οποίο διεξήχθη στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ομιλητές ήταν δημοσιογράφοι και στελέχη τόσο του ΑΝΤ1 όσο και του Sport24.