Έρχεται το «TV Queen» στο Open

Έρχεται το «TV Queen» στο Open
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για να βρει την επόμενη μεγάλη star της τηλεόρασης, όπως αναφέρει το κανάλι.

19 Απριλίου 2024

Ριάλιτι για τηλεπαρουσιάστριες ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα το Open. Την άλλη Κυριακή 28 Απριλίου στις 21.00 θα κάνει πρεμιέρα το «TV Queen», ένα νέο σόου το οποίο όπως αναφέρει το κανάλι «έρχεται για να αναδείξει την επόμενη μεγάλη star της ελληνικής τηλεόρασης» με συμμετέχουσες γυναίκες που πιστεύουν ότι έχουν ταλέντο στην παρουσίαση και την δημοσιογραφία. Κάτι ανάλογο, δηλαδή, με το «TV Stars Παρουσιάστε» που είχε παρουσιάσει ο Alpha πριν 17 χρόνια.

Στην παρουσίαση θα βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία επιστρέφει στο «γυαλί» έπειτα από δύο χρόνια, διευθυντής της σχολής θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και καθηγητές αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του τομέα τους που, μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Η παίκτρια που θα κερδίσει το «TV Queen» θα υπογράψει συμβόλαιο με την Barking Well, την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

«Φιλόδοξες και δυναμικές γυναίκες, που πιστεύουν ότι έχουν ταλέντο στην παρουσίαση και τη δημοσιογραφία, διεκδικούν τον τίτλο της «Tv Queen»! Aπαιτητικές δοκιμασίες, πρακτική εξάσκηση σε πολλά και διαφορετικά είδη παρουσίασης και πολύωρα μαθήματα από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου θα αποτελέσουν την καθημερινότητα για τις υποψήφιες του «Tv Queen». Με τη συμμετοχή τους στη Σχολή θα αποδείξουν πως θέλουν και μπορούν, να γίνουν το next big thing!», αναφέρει μεταξύ άλλων το Open για το ριάλιτι.