Τέλος σεζόν με πρωτιά για το «Ράδιο Αρβύλα»

Τέλος σεζόν με πρωτιά για το «Ράδιο Αρβύλα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και υψηλά νούμερα, και στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού.

26 Απριλίου 2024

«Αυλαία» έριξε χθες το «Ράδιο Αρβύλα» για την τρέχουσα σεζόν, κατακτώντας την κορυφή. Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, η καθημερινή σατιρική εκπομπή του ήταν πρώτη στην ώρα προβολής της στο «δυναμικό κοινό», σημειώνοντας μέσο όρο 21,7%, ενώ στο σύνολο 1.528.497 τηλεθεατές την παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό. Και το χθεσινό επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πρώτο στο 18-54, σημειώνοντας 20,5%.

Παρόμοια επίδοση είχε και το νέο project των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστου Κιούση, οι «Boomers» που έπαιρναν την θέση του «Ράδιο Αρβύλα» σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Η εκπομπή ήταν πρώτη στο 18-54 με μέσο όρο 19,2%, και 1.358.010 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό στο σύνολο. Οι τρεις παρουσιαστές των εκπομπών και οι συνεργάτες τους, ανανέωσαν το ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη σεζόν.

«Κατά την πολύχρονη πορεία τους, οι «Ράδιο Αρβύλα» έχουν πετύχει κάτι πρωτόγνωρο και ιδιαίτερα δύσκολο, για την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Όχι μόνο είναι η μακροβιότερη ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά παραμένει στην κορυφή της τηλεθέασης επί 16 χρόνια. Με καυστική προσέγγιση, ανατρεπτική διάθεση και γλώσσα που… «κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει», οι «Ράδιο Αρβύλα» άφησαν γι’ άλλη μια σεζόν, το αποτύπωμά τους στη σάτιρα. Έγιναν η παρέα, το γέλιο, η σκέψη, αλλά πάνω από όλα η φωνή μας, για τα καλώς και τα κακώς κείμενα της κοινωνίας, της πολιτικής και της τηλεόρασης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ΑΝΤ1.