Super League, Κύπελλο Ελλάδας και Euroleague ανέβασαν (πολύ) τα αθλητικά ραδιόφωνα

Super League, Κύπελλο Ελλάδας και Euroleague ανέβασαν (πολύ) τα αθλητικά ραδιόφωνα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κοντά στην κορυφή ο bwinΣΠΟΡ FM 94.6, μεγάλη άνοδος και για την ΕΡΑ Σπορ 101.8.

31 Μαΐου 2024

Η μεγάλη αγωνιστική δράση των τελευταίων ημερών σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, που έκρινε πολλούς από τους σημαντικότερους τίτλους της σεζόν, ανέβασε κατά πολύ -όπως ήταν αναμενόμενο- τα ποσοστά των αθλητικών ραδιοφώνων και την θέση τους στον ανταγωνισμό.

Στις τελευταίες τάσεις ακροαματικότητας, ο bwinΣΠΟΡ FM 94.6 κατετάγη δεύτερος στη γενική κατάταξη με ποσοστό που ξεπέρασε το 10% επί των ακροατών (περίπου στο 8,5-9% επί του πληθυσμού), ενώ η ΕΡΑ Σπορ 101.8 «σκαρφάλωσε» στην 23η θέση με ποσοστό που «άγγιξε» το 5% επί των ακροατών (περίπου στο 4-4,5% επί του πληθυσμού). Ακόμα και ο Ελλάδα Sports 94.3 που κατετάγη στην τελευταία θέση, κατάφερε να διπλασιάσει την ακροαματικότητά του σημειώνοντας ένα 0,6% επί των ακροατών.

Η μέτρηση αυτή αφορά την περίοδο από τις 20 Μαϊου, μια ημέρα μετά την κατάκτηση της Super League απο τον ΠΑΟΚ, και μέχρι τις 26 Μαϊου, περιλαμβάνοντας το Σαββατοκύριακο όπου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και την Euroleague, με τη συμμετοχή και του Ολυμπιακού στο Final 4. Στην επόμενη μέτρηση θα έρθουν στο φως τα νούμερα των αθλητικών ραδιοφώνων με την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.