Ο Μάριος Φραγκούλης και η Γιώτα Νέγκα στο City Garden Fetival

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Γιώτα Νέγκα στο City Garden Fetival
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τη μουσική παράσταση «Της Αγάπης Παραμύθια»

28 Ιουνίου 2024

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Γιώτα Νέγκα έρχονται στο CT Garden για την κορυφαία μουσική συνάντηση αυτού του καλοκαιριού.

Ελάτε να τους απολαύσουμε σε μία μουσική σύμπραξη με τραγούδια σταθμούς από τη δισκογραφία τους και τραγούδια εκπλήξεις από το  θησαυροφυλάκιο της ελληνικής δισκογραφίας, όλα αγαπημένα και ξεχωριστά σαν τα αστέρια του καλοκαιρινού ουρανού.

Δυο σπουδαίοι ερμηνευτές με συνέπεια, διορατικότητα και ποιότητα στις καλλιτεχνικές τους επιλογές, που ξεχωρίζουν  για το ταλέντο τους και την ερμηνευτική τους ταυτότητα.

Ο Μάριος Φραγκούλης, έχει κάνει θριαμβευτικές εμφανίσεις συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall, στο Jazz at Lincoln Center, στο Carnegie Hall, στην Boston Pops, στο Θέατρο Τέχνης, στην Επίδαυρο, στο Ηρώδειο και δεκάδες άλλες αίθουσες από την Αμερική ως την Ασία.

Προικισμένος με σπάνιο  ταλέντο: με εντυπωσιακή μουσικότητα και εκφραστικότητα. Το όνομα του είναι συνυφασμένο με το ήθος, την ευγένεια, την πειθαρχία, τη σκληρή δουλειά, τις αξιόλογες σπουδές και κυρίως την αστείρευτη αγάπη  για την τέχνη, χαρακτηριστικά που τον έχουν καταστήσει ως έναν από τους εμβληματικότερους πρεσβευτές του ελληνικού πολιτισμού.

Η Γιώτα Νέγκα, έχει καταφέρει εδώ και εικοσιπέντε χρόνια  κάτι μοναδικό: η παρουσία της να είναι διαχρονική αλλά και εντυπωσιακά επίκαιρη.

Η  δωρική και δυναμική ερμηνεύτρια του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, με στιβαρή φωνή και μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες έχει συνεργαστεί με  κορυφαίους τραγουδιστές, συνθέτες και στιχουργούς κι έχει εμφανιστεί σε εμβληματικούς χώρους εντός κι εκτός συνόρων. Μαγνητίζει το κοινό με τη μοναδική ερμηνεία της ενώ πορεύεται με μοναδική της πυξίδα, τη μεγάλη αγάπη της για το τραγούδι.

Ο Μάριος Φραγκούλης,  με τις μοναδικές ανά την υφήλιο ερμηνείες του και η επιβλητική Γιώτα Νέγκα υπόσχονται μια βραδιά μαγική!

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: 42 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 32 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 22 ευρώ – (φοιτητικό – ανέργων 18 ευρώ)
Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ 15 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
AMEA: 12 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700