Η Dionne Warwick στο Ηρώδειο

Η Dionne Warwick στο Ηρώδειο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έρχεται για μία συναυλία στις 15 Σεπτεμβρίου

03 Ιουλίου 2024

Η θρυλική Dionne Warwick, η γυναίκα που χαρακτηρίζεται ως μια από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες στην παγκόσμια ιστορία έρχεται να μαγέψει το ελληνικό κοινό σε μια εμβληματική συναυλία στο Ηρώδειο, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Με πέντε GRAMMYs στο ενεργητικό της, 45 άλμπουμ στα top charts, και πάνω από 60 εκατομμύρια σε πωλήσεις δίσκων, η Dionne Warwick θεωρείται πλέον η «χρυσή κυρία» της αμερικανικής pop, soul, jazz και R&B μουσικής κουλτούρας. Η Warwick κατατάσσεται μεταξύ των 40 μεγαλύτερων δημιουργών επιτυχιών των ΗΠΑ και στην 74η θέση στο Billboard Hot 100 “Greatest Artists of All Time”. Είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη γυναικεία τραγουδίστρια μεταξύ 1955–1999.

Από τα διαχρονικά “Walk on By” και “I’ll Never Fall in Love Again”, μέχρι τα συναισθηματικά “Heartbreaker” και “That’s What Friends Are For,” η Dionne Warwick θα «ζωντανέψει» όλες τις αγαπημένες μας μελωδίες στο εμβληματικό σκηνικό του Ηρωδείου! 

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Warwick έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων πέντε βραβείων Grammy. Η Warwick έχει εισαχθεί στο Hollywood Walk of Fame, στο Grammy Hall of Fame, στο National Rhythm & Blues Hall of Fame και στο Apollo Theatre Walk of Fame. Το 2019 κέρδισε το βραβείο Grammy Lifetime Achievement και τρία από τα τραγούδια της (“Walk On By”, “Alfie” και “Don’t Make Me Over”) έχουν ενταχθεί στο Hall of Fame των Grammy.

Σε όλα τα χρόνια της καριέρας της έχει εμπνεύσει με την μουσική της και τις συναυλίες τις, ενώ ως φιλάνθρωπος και κοινωνική ακτιβίστρια έχει συνδράμει σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα κατά του AIDS, ενισχύοντας τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ. Σε αναγνώριση της προσφοράς της, το 2002 ονομάσθηκε από τον FAO πρέσβειρα καλής θέλησης.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα όπως η Gladys Knight, ο Elton John, ο Smokey Robinson και ο Stevie Wonder, ενώ σημαντικός σταθμός στην πορεία της ήταν η συνεργασία της με τον παγκοσμίως γνωστό δημιουργό και συνθέτη, Burt Bacharach και τον στιχουργό Hal David που ξεκίνησε το 1962 κι έμεινε στην ιστορία της μουσικής. Οι τρεις τους κατάφεραν να εκτοξεύσουν στην κορυφή 30 hit singles, όπως το “Do You Know The Way To San Jose”, “Anyone Who Had A Heart” και το “You’ll Never Get to Heaven (If You Break My Heart)”.

Με μια καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερα από 60 χρόνια, η Dionne επιστρέφει στην Ευρώπη με το ολοκαίνουργιο της σόου «Don’t Make Me Over».

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, η μυθική Dionne Warwick έρχεται για να καθηλώσει το κοινό, υποσχόμενη μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία στους θεατές, σε ένα ιστορικό σκηνικό που θα συνδυάζει την ιστορία και την τέχνη με την σύγχρονη μουσική!

Ώρα προσέλευσης: 20.15 // Ώρα έναρξης: 21.15

Τιμές εισιτηρίων:

  • Διακεκριμένη Ζώνη Α: 110 €
  • Διακεκριμένη Ζώνη Β: 85 €
  • Α’ Ζώνη: 65 €
  • B’ Ζώνη: 55 €
  • Άνω Διάζωμα (Γ' Ζώνη): 60 €
  • Άνω Διάζωμα (Δ' Ζώνη): 50 €
  • Άνω Διάζωμα (Ε' Ζώνη): 40 €
  • Άνω Διάζωμα (ΣΤ' Ζώνη): 30 €
  • Περιορισμένης Ορατότητας: 20 €

Εισιτήρια ΕΔΩ