Η Emma Shapplin στο Ηρώδειο

Η Emma Shapplin στο Ηρώδειο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συνοδευόμενη από κλασσική χορωδία

03 Ιουλίου 2024

Η Γαλλίδα ντίβα της ποπ όπερας, Emma Shapplin, έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενη από την μπάντα της και μια κλασσική χορωδία, στις παρυφές του ιερού βράχου της Ακρόπολης.

«Εκτιμώ πολύ την έκφραση του συναισθήματος μέσα από την τέχνη.

Αν καταργήσουμε το συναίσθημα, τότε τι θα έχουμε να πούμε ως καλλιτέχνες;

Η τέχνη γεννιέται από το συναίσθημα και η φωνή μας αντανακλά απόλυτα την προσωπικότητά μας… είναι ένα όργανο το οποίο συνδέεται με όλο μας το σώμα», σημειώνει η Γαλλίδα σταρ. 

Γνωστή για τον μοναδικό τρόπο ερμηνείας της που αποτυπώνει την έννοια της ελευθερίας της μουσικής, την άρνησή της να περιοριστεί σε ετικέτες και κανόνες, τα εκατομμύρια πωλήσεων δίσκων αλλά και τις αμέτρητες sold-out εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, η Emma Shapplin, δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πλέον επιδραστικές καλλιτέχνιδες της εποχής μας. 

Η Emma έκανε την πρώτη τεράστια επιτυχία της με το «Spente le stelle» από το πρώτο της άλμπουμ το 1997, «Carmine Meo», που ξεπέρασε τα 1.500.000 αντίτυπα σε πωλήσεις.

Με το σπουδαίο ταλέντο της που συνδυάζει την κλασική και τη σύγχρονη μουσική, θα μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη πάθος, συναίσθημα και αξεπέραστες μελωδίες. Μαζί με ζωντανή πολυμελή κλασσική χορωδία και ερμηνεύοντας επιτυχίες όπως το “Spente Le Stelle” και “Carmen,” θα ταξιδέψει το κοινό σε μια μουσική εμπειρία που συνδυάζει το οπερατικό στοιχείο με το μοντέρνο, και το ρομαντικό με το δραματικό.

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, αφηνόμαστε στην μαγική – φωνή, ερμηνεία και σκηνική παρουσία – της Emma Shapplin,  σε έναν από τους πιο ιστορικούς και εμβληματικούς συναυλιακούς χώρους του κόσμου!

Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, από νεοκλασική μουσική έως ποπ, καθώς και μερικές πολύ διάσημες άριες όπερας, όπως τις άριες του Πουτσίνι.  

Ώρα προσέλευσης: 20.15 // Ώρα έναρξης: 21.15

Τιμές εισιτηρίων:

  • Διακεκριμένη Ζώνη Α: 70 €
  • Διακεκριμένη Ζώνη Β: 55 €
  • Α’ Ζώνη: 50 €
  • B’ Ζώνη: 45 €
  • Άνω Διάζωμα (Γ' Ζώνη): 50 €
  • Άνω Διάζωμα (Δ' Ζώνη): 40 €
  • Άνω Διάζωμα (Ε' Ζώνη): 35 €
  • Άνω Διάζωμα (ΣΤ' Ζώνη): 25 €
  • Περιορισμένης Ορατότητας: 20 €

Εισιτήρια ΕΔΩ