Η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία στις κάλπες, μέσα από το ΕΡΤ News

Η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία στις κάλπες, μέσα από το ΕΡΤ News
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ειδικές ενημερωτικές εκπομπές από το κανάλι, αυτή την εβδομάδα, για την κάλυψη των δύο κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων.

03 Ιουλίου 2024

ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Από νωρίς το πρωί, αύριο Πέμπτη 4 Ιουλίου, και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, το ΕΡΤNEWS θα μεταδίδει όλα τα νέα από τη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ αναλυτικά ρεπορτάζ θα μεταδίδονται και από τα δελτία ειδήσεων.

Από τη 01.00 έως τις 03.00 τα ξημερώματα, η έκτακτη εκπομπή που θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Χρύσα Ρουμελιώτη, θα δώσει όλες τις πληροφορίες για τον νικητή των εκλογών, αλλά και για τις προοπτικές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ανάλυση των exit polls και απευθείας συνδέσεις από το Λονδίνο.

Ο πρώην υπουργός των Εργατικών Ντένις ΜακΣέιν, η οικονομολόγος Βίκυ Πράις και ο καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο King’s College Άναντ Μένον μιλούν στην ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, Ευδοξία Λυμπέρη και σχολιάζουν τ’ αποτελέσματα.

-------------------------

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το παρών σε μια από τις πιο κρίσιμες εκλογικές μάχες δίνει το ΕΡΤNEWS και την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Το 24ωρο τηλεοπτικό ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ, δίνει όλες τις πληροφορίες από τα «στρατόπεδα» των μονομάχων, αλλά και για τις απώλειες και τα κέρδη από την εκλογική διαδικασία στις εκλογές-θρίλερ, με συνέπειες σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Στις 22.00, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Απόστολος Μαγγηριάδης, παίρνει θέση στο στούντιο με μια έκτακτη εκπομπή, για να καλύψει τον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών. Με καλεσμένους στο στούντιο αναλυτές και με συνδέσεις με ειδικούς, καθώς και με τους ανταποκριτές της ΕΡΤ στο Παρίσι, η εκπομπή θα μας ενημερώνει για τα αποτελέσματα καθώς και για τις πρώτες αντιδράσεις από τη Γαλλία, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Οι δύο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις θα καλυφθούν και ραδιοφωνικά από το Πρώτο Πρόγραμμα 105.8, και διαδικτυακά από το ertnews.gr.