Στην πλατφόρμα της Cosmote TV και τα αθλητικά κανάλια της Nova (και το αντίστροφο)

Στην πλατφόρμα της Cosmote TV και τα αθλητικά κανάλια της Nova (και το αντίστροφο)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Cosmote Sport και Novasports με μία συνδρομή.

16 Ιουλίου 2024

Ένα πολύ δυνατό deal ανακοινώθηκε σήμερα. Cosmote TV και Nova προχώρησαν σε αμοιβαία συμφωνία για την ανταλλαγή των αθλητικών τους καναλιών. Έτσι, από τη νέα αθλητική σεζόν, «οι συνδρομητές της Cosmote TV με την προσθήκη όλων των καναλιών Novasports θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, με μόνο 3 ευρώ επιπλέον της τιμής του σημερινού τιμοκαταλόγου των Full και Sports πακέτων και σε μία μόνο συνδρομή».

Το ίδιο θα συμβαίνει και από την άλλη πλευρά: οι συνδρομητές της Nova θα βλέπουν και τα κανάλια Cosmote sport με αύξηση της τιμής που σε κάποιες περιπτώσεις, όπως σημειώνουν, θα είναι μόλις 1 ευρώ (σε συνδυασμό με διάφορα προγράμματα internet).

Και όπως λένε από τη Nova, «αυτή η σημαντική κίνηση ανταποκρίνεται στο πάγιο αίτημα των συνδρομητών για την αντιμετώπιση του κατακερματισμού του αθλητικού περιεχομένου, και διασφαλίζει ότι οι φίλαθλοι μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερα κορυφαία αθλητικά γεγονότα σε μια πλατφόρμα».

Ολες οι αθλητικές διοργανώσεις που δείχνουν οι δύο πλατφόρμες

 Όλοι όσοι έχουν μία από τις δύο αθλητικές πλατφόρμες στα σπίτια τους θα προσθέσουν 3 ευρώ σίγουρα για να πάρουν και τα υπόλοιπα κανάλια. update: Τα μαγαζιά (καφετέριες, ξενοδοχεία κτλ) που είχαν και τις δύο πλατφόρμες θα συνεχίσουν να τις έχουν αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο τις οικιακές συνδέσεις

Όπως σημειώνουν οι δύο πλατφόρμες, «η συμφωνία αυτή, αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα τόσο για την αντιμετώπιση της πειρατείας που συνεχώς εξαπλώνεται, όσο και για την ανάπτυξη της αγοράς της συνδρομητικής τηλεόρασης».

Η συμφωνία είναι για 3 χρόνια και ξεκινάει από τις 23 Αυγούστου