Αποχωρεί από τον Voice 102.5 ο Γιώργος Μουχταρίδης

Αποχωρεί από τον Voice 102.5 ο Γιώργος Μουχταρίδης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήταν διευθυντής αλλά και παραγωγός του σταθμού.

17 Ιουλίου 2024

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Γιώργου Μουχταρίδη στον Voice 102.5. Περίπου ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρησή του από το δημιούργημά του, τον Pepper 96.6, ο διευθυντής και παραγωγός του Voice 102.5 αποχωρεί από τη συχνότητα.

Στο διάστημα που διηύθυνε τον Voice 102.5, ο Γιώργος Μουχταρίδης έκανε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Από το πρόγραμμα, το οποίο κατά καιρούς στελέχωσε με αρκετά ονόματα από τον Pepper 96.6 (Κίμων Φραγκάκης, Λιάνα Μαστάθη, Κωνσταντίνα Νικολοπούλου, DJ Snatch) και όχι μόνο, μέχρι το όνομα του σταθμού που έγινε πιο αυτόνομο από εκείνο της Athens Voice που τον λειτουργεί. Ενώ, παράλληλα, δημιούργησε και events όπως τα «Fresh Voices» και τα «The Writers Sessions».

Τα νούμερα, όμως, του Voice 102.5 στις ακροαματικότητες παρέμειναν «κολλημένα» κάτω από το 1% (0,5% από 13/05 έως 07/07). Παρόλα αυτά, κατάφερε και έγινε το μουσικό ραδιόφωνο με τη μεγαλύτερη διάρκεια ακρόασης στις τελευταίες μετρήσεις (140 λεπτά μέσο όρο από 13/05 έως 07/07), βελτιώνοντας αισθητά το playlist του.

Είναι φανερό, δεδομένο θα λέγαμε, πως το συγκεκριμένο ραδιόφωνο δεν τράβηξε ποτέ και ούτε τραβάει. Ούτε καν ο Γιώργος Μουχταρίδης που κάνει μαγικά σε αυτές τις περιπτώσεις δεν κατάφερε να το αναδείξει. Σχεδόν ποτέ άλλωστε ένα επιτυχημένο brand name στις εκδόσεις δεν κατάφερε να πετύχει και στα ερτζιανά χρησιμοποιώντας το ίδιο όνομα. Αφήστε δε που ο χώρος του εναλλακτικού ραδιοφώνου είναι εξαιρετικά κορεσμένος για να χωρέσει έναν ακόμα σταθμό. Ενώ, επιπλέον, απευθύνεται και σε περιορισμένο κοινό

Συμπληγάδες έπρεπε να περάσει ο Μουχταρίδης. Και να αντιπαρατεθεί με τον ίδιο του τον εαυτό στην πραγματικότητα παλεύοντας να ανταγωνιστεί ραδιόφωνα που ο ίδιος έστησε και εμπνεύστηκε.

Ο Voice 102.5 θέλει αλλαγή χρήσης και προσανατολισμού. Προφανώς η διοίκησή του δεν τολμά να προχωρήσει σε ανάλογες κινήσεις. Ακόμα και στην αλλαγή του ονόματος μισές δουλειές έκαναν. Αποτέλεσμα, ο σταθμός βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις εδώ και πολλά χρόνια. Εντυπωσιακό που δεν το καταλαβαίνουν και συνεχίζουν την ίδια αποτυχημένη συνταγή...