ΕΤΕΡ: «Ο Στυλ FM 96 να καταβάλλει τα δεδουλευμένα των τεχνικών του Over FM»

ΕΤΕΡ: «Ο Στυλ FM 96 να καταβάλλει τα δεδουλευμένα των τεχνικών του Over FM»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανακοίνωση των τεχνικών ραδιοφωνίας για τον ραδιοσταθμό που αδειοδοτήθηκε πρόσφατα.

19 Ιουλίου 2024

Την καταβολή των δεδουλευμένων των τεχνικών του πρώην Over FM και την επιστροφή τους στις θέσεις εργασίας τους, ζητά η ΕΤΕΡ από τον Στυλ FM 96. Όπως αναφέρει το συνδικαλιστικό όργανο των τεχνικών ραδιοφωνίας, η πρόσφατη νομιμοποίηση του σταθμού και η «μετακόμισή» του σε νέα συχνότητα αίρουν κάθε εμπόδιο για εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της διοίκησής του, για την περίοδο που ο αθλητικός ραδιοσταθμός εξέπεμπε στη θέση του, στους 104.9.

Διαπιστώσαμε από την ιστοσελίδα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης πως δόθηκε η Βεβαίωση Νόμιμης Λειτουργίας στον ραδιοσταθμό «ΣΤΥΛ FM» (OVER FM). Συγχρόνως μεταφέρθηκε η συχνότητα εκπομπής του στους 96 MHz. Αυτό αίρει κάθε εμπόδιο για την καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζόμενων τεχνικών του ραδιοσταθμού όπως και η ίδια η διοίκηση αυτού έχει, εγγράφως, δεσμευτεί τόσο στην Επιθεώρηση Εργασίας όσο και στο Σωματείο μας.

Καλούμε την διοίκηση του εν λόγω ραδιοσταθμού να επαναφέρει όλους τους εργαζόμενους τεχνικούς στις θέσεις τους και να εξοφλήσει άμεσα τα δεδουλευμένα τους.