Γιατί είπες για τους Arctic Monkeys, δεν είμαστε ακόμα χορηγοί

Γιατί είπες για τους Arctic Monkeys, δεν είμαστε ακόμα χορηγοί
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία ιστορία από το χώρο του θαυμαστού ελληνικού μουσικού ραδιοφώνου...

19 Ιουλίου 2024

Βλέποντας αυτό που έγινε προχθές με την Αφροδίτη Σημίτη και τον Pepper 96.6 αλλά και αυτό με την αποχώρηση του Γιώργου Μουχταρίδη από τον Voice 102.5, θυμηθήκαμε μία ιστορία που μας διηγήθηκε ένας παραγωγός παλιότερα. Σε ένα μουσικό ραδιόφωνο της Αττικής.

Και συνέβη την ημέρα της ανακοίνωσης της συναυλίας των Arctic Monkeys που μάζεψαν, μήνες αργότερα, σε ένα καυτό συναυλιακό διήμερο περισσότερους από 35 χιλιάδες θεατές. Μόλις λοιπόν «έσκασε» η ανακοίνωση της συναυλίας ο συγκεκριμένος παραγωγός μετέφερε την είδηση στον αέρα. Όπως κάνει κάθε παραγωγός ή δημοσιογράφος μόλις πληροφορείται κάτι και μάλιστα τόσο μεγάλο.

Εδώ ο ερχομός των Arctic Monkeys έγινε κατευθείαν είδηση στα αθλητικά και ειδησεογραφικά ραδιόφωνα της πόλης, δεν θα γινόταν στα μουσικά που παίζουν ξένη μουσική και είναι καθ' ύλην αρμόδια; Λογικό. Δεν αξίζουν καν μπράβο στον παραγωγό που το ανέφερε, το αυτονόητο έκανε.

Ποιος είδε όμως τον διευθυντή του σταθμού και δεν τον φοβήθηκε. Μπήκε έντρομος στο στούντιο και λέει στον παραγωγό, «γιατί μίλησες για τους Arctic;». Απόρησε ο άνθρωπος, «τι εννοείς; είναι μεγάλη είδηση» του απάντησε φυσιολογικά.

«Δεν έπρεπε να την πεις γιατί δεν ξέρουμε αν θα είμαστε χορηγοί στη συγκεκριμένη συναυλία» η «εξήγηση» του διευθυντή!

Αυτό είναι το μουσικό ραδιόφωνο πλέον στην Ελλάδα σε πολλές, σε πάρα πολλές, στις περισσότερες των περιπτώσεων. Ραδιόφωνο εξάμβλωμα