Οι μεταδόσεις της ΕΡΤ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Οι μεταδόσεις της ΕΡΤ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου.

22 Ιουλίου 2024

Όλα έτοιμα από πλευράς ΕΡΤ για την κάλυψη των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στο Παρίσι. Η ΕΡΤ1, η ΕΡΤ2, η ΕΡΤ3 και τα κανάλια ΕΡΤ Sports του ERTflix θα έχουν συνολικά 900 ώρες ζωντανού προγράμματος από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της γαλλικής πρωτεύουσας, σε συνεργασία με την ΕΡΑ Σπορ 101.8 ραδιοφωνικά και τα ertsports.gr και ertnews.gr διαδικτυακά.

Την δημοσιογραφική αποστολή της ΕΡΤ στο Παρίσι απαρτίζουν οι Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Κατερίνα Αναστασοπούλου, Ευγενία Γήτα, Μαρία Γκίκα, Νίκος Γκομώλης, Άκης Ιωακείμογλου, Βαγγέλης Ιωάννου, Περικλής Μακρής, Μιχάλης Μανουηλίδης, Παναγιώτης Μπότσας, Έλενα Μπουζαλά, Χρήστος Σαράντος, Βίκυ Σπύρου, Στέλιος Σωτηρόπουλος, Γρηγόρης Τάτσης, Αποστόλης Τριανταφύλλου, Κώστας Χαλβατσιώτης, Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Ηλίας Χριστογιαννόπουλος, μαζί με εργαζόμενους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από όλες τις ειδικότητες (σκηνοθέτες, διευθυντές παραγωγής, εικονολήπτες, ηχολήπτες, social media editors).

Η ΕΡΤ1 θα είναι το κανάλι που θα μεταδώσει την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, την ερχόμενη Παρασκευή στις 20.30, όπως και την τελετή λήξης την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 22.00. Τις μεταδώσεις θα πλαισιώνει η ειδική εκπομπή «Olympic Nights» με παρουσιαστή τον Γιάννη Ράνιο, που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή στις 00.15 στην ΕΡΤ1, ενώ τις επόμενες ημέρες έως και την λήξη της διοργάνωσης, θα προβάλλεται στην ΕΡΤ2. Μαζί του στο στούντιο θα βρίσκονται η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου, ο πρωταθλητής της κωπηλασίας Δημήτρης Μούγιος και ο πρωταθλητής του στίβου Περικλής Ιακωβάκης, για να σχολιάσουν τα αγωνίσματα της ημέρας και να θυμηθούν ιστορίες από το παρελθόν.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα μεταδόσεων της ΕΡΤ: