«Ταμπού»: Νέα σειρά από τους Γεωργίου-Δημητρίου-Νικολάου στο Mega

«Ταμπού»: Νέα σειρά από τους Γεωργίου-Δημητρίου-Νικολάου στο Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο φθινόπωρο.

23 Ιουλίου 2024

Μια ακόμη παραγωγή στον χώρο της μυθοπλασίας από το τρίδυμο των Αντρέα Γεωργίου-Βάνας Δημητρίου-Κούλλη Νικολάου έρχεται στο Mega από τη νέα σεζόν. Πρόκειται για το «Ταμπού», μια νέα δραματική σειρά «γεμάτη σασπένς, σεναριακές ανατροπές και έντονο αστυνομικό στοιχείο», όπως σημειώνει το «μεγάλο κανάλι». Την σκηνοθεσία της παραγωγής υπογράφει ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τον Γιώργο Ευαγγέλου, και το σενάριο η Βάνα Δημητρίου, ενώ στην θέση του executive producer θα είναι ο Κούλλης Νικολάου.

Πρωταγωνιστούν οι Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής, Μυρτώ Αλικάκη, Γιωργής Τσαμπουράκης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, ο Χριστόδουλος Μαρτάς, Βασιλική Κυπραίου και Αστέρω Κυπριανού. Συμμετέχουν οι Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζαριάν, Θάνος Λάμπρου και Χριστιάνα Βατίστα. Στον ρόλο της Ματίνας η Αθηνά Ροδίτου.

Παρακάτω η υπόθεση της σειράς:

Στο επίκεντρο της ιστορίας της νέας σειράς του MEGA, η οικογένεια Καρτάλη! Τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα. Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα. Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων. Με φόντο την ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, το «Ταμπού» ξετυλίγει το κουβάρι μιας σκοτεινής υπόθεσης δολοφονίας. Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα φέρνουν τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους.