Να τι σημαίνει Νατάσα Μποφίλιου

Να τι σημαίνει Νατάσα Μποφίλιου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η απίστευτη κίνησή της στο φεστιβάλ της Ελάτειας.

06 Αυγούστου 2024

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Κυριακή, τελευταία ημέρα του επιτυχημένου φεστιβάλ της Ελάτειας και το μεγάλο όνομα της βραδιάς ήταν η Νατάσα Μποφίλιου. Αλλά νωρίς-νωρίς ήταν προγραμματισμένο να παίξει η Δήμητρα Μωραΐτη, μία μικρή και ντόπια τραγουδίστρια.

Δείτε πως την παρουσιάζει το φεστιβάλ: «Η Δήμητρα Μωραΐτη είναι μια νέα δημιουργός της μουσικής που γράφει και ερμηνεύει δικά της τραγούδια. Γεννήθηκε και ζει στην Λιβαδειά Βοιωτίας και εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές, διάφορα συναυλιακά event, μεταφέροντας το πάθος και την αγάπη για την τέχνη της στο κοινό με μεγάλη επιτυχία. Πριν λίγο καιρό έκανε το δισκογραφικό ντεμπούτο συστήνοντας τον εαυτό της με το τραγούδι "Aερικό", μια ολοκληρωμένη δική της σύνθεση».

Η Δήμητρα λοιπόν ήταν να παίξει νωρίς την Κυριακή αλλά εκείνη την ώρα έβρεχε. Οπότε όλο το πράγμα πήγε πιο πίσω με αποτέλεσμα να καθυστερήσει το πρόγραμμα. Οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την εμφάνισή της. Προς μεγάλη απογοήτευση, φυσικά, της νεαρής τραγουδοποιού.

Έλα όμως που χτυπάει ξαφνικά το τηλέφωνό της και αυτή ακούει, μη μπορώντας να το πιστέψει, τη Μποφίλιου στην άλλη άκρη της γραμμής. Μόλις η Νατάσα έμαθε τι συνέβη την προσκάλεσε στη δική της συναυλία. Ναι! Και την ανέβασε να πει δύο τραγούδια. Ιδού λοιπόν τι σημαίνει Νατάσα Μποφίλιου.

Και τα παιδιά της Ελάτειας έκαναν πολύ καλά που την είχαν στο line up (σε αντίθεση με τα άλλα φεστιβάλ). Η Μποφίλιου είναι ό,τι πρέπει για φεστιβαλική φάση.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Μερμίγγης