Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της σεζόν 2024-2025 (συνεχή update)

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της σεζόν 2024-2025 (συνεχή update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα προγράμματα που επιστρέφουν, και εκείνα που θα βγουν για πρώτη φορά στη «μικρή οθόνη».

20 Αυγούστου 2024

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

«ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ» (ALPHA)

Από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 09.45, ο Νίκος Μάνεσης «κλείνει» το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του Alpha. Ο πρωταγωνιστής της πρωινής ζώνης του σαββατοκύριακου με διεισδυτική ματιά, με ρεπορτάζ μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με θεματολογία που αφορά σε όλη την Ελλάδα «φωτίζει» γεγονότα κι αποκαλύπτει αλήθειες.

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά κάθε Σαββατοκύριακο με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Στην αιχμή των γεγονότων, με δυνατή ειδησεογραφία, με λόγο που καταγγέλλει βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των τηλεθεατών, σε όλα όσα τους απασχολούν και τους προβληματίζουν, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, με ενσυναίσθηση και αντικειμενικότητα, με σεβασμό και υπευθυνότητα.

Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει ό,τι αξίζει την προσοχή μας ό,τι αξίζει να ειπωθεί και να σχολιαστεί σε ολόκληρη την επικράτεια. Και φυσικά, όπως κάθε χρόνο, οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, τα πρόσωπα, οι ιστορίες, τα σχόλια σε παράλληλη μετάδοση μέσα από τα social media της εκπομπής.

«ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!» (MEGA)

Το πιο αληθινό και ζεστό χαμόγελο του Σαββατοκύριακου επιστρέφει. Η Σίσσυ Χρηστίδου, η παρουσιάστρια που έχει ταυτίσει το όνομά της με τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, συνεχίζει για τέταρτη σεζόν να χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09.50 στο MEGA, το «Χαμογέλα και πάλι!», η σταθερή αξία στο infotainment, επιστρέφει για να κρατήσει την πιο ουσιαστική αλλά και ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές, με αποκλειστικά θέματα και ρεπορτάζ από την καρδιά όλων των γεγονότων που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα.

Και φέτος, δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου θα δούμε την πιο δεμένη ομάδα με εξαιρετική χημεία που ενισχύεται χρόνο με τον χρόνο: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Γρηγόρης Μελάς, πάντα με φρέσκο και πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, θα σχολιάζει το τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Για ακόμη μία χρονιά στο MEGA βρίσκουμε τον λόγο να... χαμογελάμε και πάλι.

«ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ» (ΕΡΤ NEWS)

«Τα εν δήμω», η μοναδική εκπομπή με αποκλειστική ατζέντα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιστρέφει για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ σε νέα ημέρα και ώρα.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20.15, στο ΕΡΤNEWS και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο την ίδια ώρα.

O Τάκης Σαράντης και η Μαρία Μαγκλάρα συνομιλούν με δημάρχους και περιφερειάρχες σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για τις πόλεις, τα χωριά και τις περιοχές που ζούμε στο 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης και στην εκπομπή «Τα εν δήμω».

Ρεπορτάζ απ' όλη την Ελλάδα για τα μεγάλα έργα, τα προγράμματα, τις προκλήσεις και τις προοπτικές των 332 δήμων και των 13 Περιφερειών της χώρας.

-------------------------

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» (MEGA)

Η δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» επιστρέφει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Η αγάπη του κόσμου με την οποία συμπορεύεται εδώ και τρία χρόνια, παραμένει ισχυρό θεμέλιο για τον νέο κύκλο επεισοδίων που ετοιμάζεται να χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Η μεγάλη επιτυχία των Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου, Κούλλη Νικολάου έρχεται με ιστορίες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η ζωή των ηρώων παλεύει να μπει σε κανονικότητα, ωστόσο νέα πρόσωπα έρχονται να ταράξουν τα νερά. Ανατρεπτικές καταστάσεις παρασύρουν τη μικρή κοινωνία της Μάνης στη δίνη του πάθους, τροφοδοτούν το μίσος και ανακατεύουν εκ νέου την τράπουλα.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου
Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ
Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, η Μάρω Κοντού

Η συνέχεια της ιστορίας...
Η φωτιά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Ο εμπρησμός στοιχίζει τη ζωή ενός ανθρώπου. Μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία ανοίγει για τους Βρεττάκους στην Αθήνα. Η απόσταση, όμως, δημιουργεί δυσαρέσκεια και κλονίζει τον ισχυρό δεσμό του Μάνου με τη Μαρίνα. Ο πολυπόθητος γάμος της Ιουλίας και του Στάθη είναι πλέον γεγονός. Η επιστροφή της Αντιγόνης έρχεται για να ανατρέψει τις ισορροπίες. Ο πατήρ Τιμόθεος φτάνει στην Αρεόπολη και, με θλίψη, διαπιστώνει πως το ποίμνιό του είναι επιρρεπές στις αμαρτίες. Η επεισοδιακή άφιξη του Μιχάλη Χατζή, του νέου διευθυντή των ελαιώνων, φέρνει στην επιφάνεια το βεβαρημένο παρελθόν που μοιράζεται με τον Δημοσθένη.

«ΦΑΡΜΑ» (STAR)

Η ΦΑΡΜΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επιστρέφει στην οθόνη του Star την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21.00 με παρουσιαστή τον αγαπημένο Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Για 2η σεζόν στη ΦΑΡΜΑ, ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα μοναδικό, αυθεντικό ταξίδι στην αξεπέραστη ελληνική ύπαιθρο, σε απόλυτη αρμονία με τη φύση και τους αδιαπραγμάτευτους νόμους της.

Σε μια απομονωμένη τοποθεσία, μακριά από τις ανέσεις της σύγχρονης αστικής ζωής, oι παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ καλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγροτικής ζωής, που μπορεί να είναι σκληρή, αλλά ταυτόχρονα είναι γεμάτη γοητεία. Στο βιωματικό αυτό ταξίδι που ξεκινούν, θα χρειαστεί να ανταποκριθούν σε αποστολές υψηλών απαιτήσεων, δύναμης, αντοχής και δεξιοτήτων. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν την επιβίωση στην ύπαιθρο λίγο ευκολότερη.

Η 2η σεζόν της ΦΑΡΜΑΣ έρχεται στο Star και... ανεβάζει τον πήχη!

Περισσότερη ένταση, απρόβλεπτες ανατροπές και δυναμικά αγωνίσματα θα καθηλώσουν το κοινό. Συνεχείς προκλήσεις, απαιτητικές συνθήκες και σκληρές μάχες θα δοκιμάζουν καθημερινά τις αντοχές, τις ικανότητες και τα σωματικά και ψυχολογικά όρια των παικτών.

Ποιος θα καταφέρει να επιβιώσει;
Ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής;
Κάθε εβδομάδα, κάποιος θα αποχωρεί.
Θα είναι ο λιγότερο αυτάρκης;

Ο λιγότερο ικανός να συμβάλει στην ομάδα;
Ή εκείνος που δεν θα ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες;

Η συνολική στρατηγική που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραμονή του στη ΦΑΡΜΑ, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητά του, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ!

-------------------------

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

«ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» (MEGA)

Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει ανανεωμένη και μας προσκαλεί «σε ένα ταξίδι χωρίς προορισμό» στη θετική πλευρά της τηλεόρασης.

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το καθημερινό ραντεβού του «Πάμε Δανάη!» με τους τηλεθεατές μεταφέρεται για τις 13.40 το μεσημέρι. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάς προτρέπει να «πάμε πιο πέρα» την καθημερινή μας συνήθεια και υπόσχεται να κρατήσει στις αποσκευές της τη ζωντάνια, την ενέργεια και το ξεχωριστό της μπρίο.

Παλιοί γνώριμοι της ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA, αλλά και νέοι συνεργάτες θα βρεθούν δίπλα στη Δανάη Μπάρκα, που ετοιμάζεται να μας καλωσορίσει για πέμπτη σεζόν στο MEGA. Ο πάντοτε ενημερωμένος Άρης Καβατζίκης και ο πάντα έτοιμος για όλα Γιώργος Κρικοριάν, υποδέχονται στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» τη νεοαφιχθείσα Μαρία Ένεζλη και καθημερινά θα κρατούν στους τηλεθεατές την πιο fun και όμορφη συντροφιά.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος με το καυστικό του χιούμορ θα σχολιάζει τα lifestyle θέματα της εγχώριας showbiz. Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος σε ένα μαγειρικό show-έκπληξη.

Ζεστές και εξομολογητικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ανατρεπτικές στήλες και οι γνωστές, αλλά ανανεωμένες φάρσες με τη σφραγίδα του «Πάμε Δανάη!» έρχονται για να μας φτιάξουν την ημέρα. Φέτος, το «Πάμε Δανάη!» θα... παίξει πολύ.

Με χιούμορ και αισιόδοξη ματιά η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της ετοιμάζονται να γίνουν η νέα μεσημεριανή σας συνήθεια.

«DEAL» (ALPHA)

22 παίκτες, 22 σφραγισμένα κουτιά, ένας τραπεζίτης και ένας μόνο στόχος... Τα 70.000€!!! Το Deal επιστρέφει, ανανεωμένο, με νέο παρουσιαστή, νέο σκηνικό, νέα δικηγόρο, περισσότερα κέρδη και μεγαλύτερο ρίσκο!

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 17.45 το «Deal» επιστρέφει στον Alpha, με παρουσιαστή τον Γιώργο Θαναηλάκη! Στο πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι παίκτες έρχονται αποφασισμένοι να κάνουν το δικό τους deal και να διεκδικήσουν 70.000€.

Αγωνία, γέλιο, ρίσκο, αλλά και τα 5 κουτιά έκπληξη με το νούμερο 23. Θα ρισκάρει ο παίκτης να συνεχίσει; Θα διπλασιάσει το ποσό που έχει ήδη κερδίσει, θα φύγει με τα ίδια, τα μισά ή θα τα χάσει όλα;

Η δικηγόρος Κάτια Αναγνωστοπούλου θα βρίσκεται καθημερινά στο πλατό της εκπομπής για να δίνει την τελική έγκριση πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

«THE CHASE» (MEGA)

Η συναρπαστική καταδίωξη γνώσεων ξεκινά για τέταρτη σεζόν στο MEGA. Το «The Chase» έρχεται τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 18.30, να προσφέρει αδρεναλίνη γνώσεων στους φανατικούς τηλεθεατές που ανέδειξαν το τηλεπαιχνίδι του MEGA σε αγαπημένη καθημερινή συνήθεια.

Η Μαρία Μπεκατώρου ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές για επόμενες, πάντα διαφορετικές και πάντα μοναδικές καταδιώξεις γνώσεων. «Το “The Chase” μου έχει χαρίσει πολύ δυνατές στιγμές όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονώ για την τέταρτη σεζόν. Μου αρέσει να παρακολουθώ τις αντιδράσεις των παικτών στις καταδιώξεις και στενοχωριέμαι όταν δυνατοί παίκτες δεν περνούν στον επόμενο γύρο. Πάντως, οι δικοί μου παλμοί πιάνουν κόκκινο στον τελικό» δηλώνει η παρουσιάστρια λίγο πριν την πρεμιέρα.

Νέοι, καλά προετοιμασμένοι παίκτες έρχονται και φέτος στο «The Chase» για να διεκδικήσουν περισσότερα από 10.000 ευρώ. Μοναδικό τους εμπόδιο; Η ομάδα των Chasers, που θα βρεθεί σύσσωμη απέναντί τους στην πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν!

«Το Γεράκι», «Το Βουνό», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και το «Σούπερ Αγόρι», παίρνουν θέση στον «θρόνο» της γνώσης και δηλώνουν έτοιμοι για ένα ακόμη πιο απαιτητικό κυνηγητό γνώσεων. Ποιος θα καταφέρει να... κρατήσει απόσταση ασφαλείας και να φύγει από το «The Chase» με ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο;

«Ο ΤΙΜΩΡΟΣ» (ALPHA)

Τον πρόδωσαν όσοι αγαπούσε. Επέστρεψε για να εκδικηθεί! Τι θα έκανες αν τα έχανες όλα σε μια στιγμή; Τον έρωτα της ζωής σου, τον πατέρα σου, τους φίλους σου, την ελευθερία σου; Ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστεύονταν, του στέρησαν τα πάντα, ρίχνοντάς τον σε μια θανάσιμη παγίδα. Αγάπη, φιλία, έρωτας, προδοσία, φυλακή, χρήματα, εξουσία, εκδίκηση: διαφορετικά συναισθήματα και καταστάσεις, συστατικά ωστόσο μιας ζωής, που κόπηκε αίφνης ύπουλα στα δύο από το ανελέητο χέρι της προδοσίας, για να «ξαναγεννηθεί» μετά από δυο δεκαετίες με άλλο πρόσωπο και ταυτότητα αλλά την ίδια βασανισμένη ψυχή. Τώρα ήλθε η δική του σειρά να απαντήσει. Το ταξίδι της εκδίκησης ξεκινάει για τον «Τιμωρό» και θα είναι θυελλώδες και γεμάτο ανατροπές. Πρεμιέρα στις 21.00.

-------------------------

ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

«Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΤΖΕΛΑΣ ΔΕΛΑΦΡΑΓΚΑ» (ALPHA)

Ολόκληρη η ελληνική τηλεόραση σε μια κωμωδία! Βροντάκηδες, Φορτουνάκηδες, βεντέτες, δράση, κλάμα, έρωτες, δράμα, πάθος, γέλιο, πολύ γέλιο! Αυτή η σειρά τα έχει όλα! Τι συμβαίνει, επιτέλους, στην Άνω και Κάτω Παπαριά; 23 χρόνια μετά την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο», η Τζέλα Δελαφράγκα - για την ακρίβεια η «κατάρα» της - επιστρέφει, για να γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία. Όλη η ελληνική τηλεόραση σε μια σειρά από το δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Μια υπερπαραγωγή, με περισσότερους από 40 πρωταγωνιστές και guest εμφανίσεις έκπληξη, ατάκες που θα αφήσουν εποχή, αλμοδοβαρική αισθητική με ανεπανάληπτα κοστούμια, χτενίσματα και μακιγιάζ. Πρεμιέρα στις 21.00.

-------------------------

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

«ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ» (ALPHA)

Πόσο δυνατός είναι ο άνθρωπος απέναντι στα πιο μεγάλα του πάθη; Μια δυνατή ιστορία αγάπης, που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ζωντανεύει στον «Άγιο έρωτα». Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που βρίσκεται εκεί. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία. Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του; Η νέα καθημερινή, δραματική σειρά εποχής έρχεται στον Alpha, για να γίνει η νέα μας συνήθεια. Πρεμιέρα στις 21.00.

-------------------------

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

«Ο ΓΙΑΤΡΟΣ» (ALPHA)

Μόνο η αγάπη μπορεί να επουλώσεις τις πληγές. «Ο Γιατρός» με όχημα την ιστορία του Ανδρέα Βρεττού, του Doc, που επιστρέφει στη ζωή μετά το τραύμα της απώλειας της μνήμης, καθήλωσε, τη σεζόν που μας πέρασε, εκατομμύρια τηλεθεατές. Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha θα μας συναρπάσουν, έχοντας ως κεντρικό άξονα αφήγησης τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει τον Doc και τους συνεργάτες του, αφήνοντας πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Οι ήρωες θα πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή, αφού η συνθήκη του Covid-19 έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Αντρέα, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρης της κλινικής, αφού απειλείται η ίδια της η ύπαρξη. Πρεμιέρα στις 21.00.

«THE ROADSHOW» (ΑΝΤ1)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μετά από πολλά χρόνια, γεμίζει το σακίδιό του, μπαίνει στο van του και με ένα νέο όραμα, κάνει restart στα υπέροχα ταξίδια του σε όλη την Ελλάδα, έτοιμος για νέες απολαυστικές περιπέτειες.

Από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 21.00 το «The Roadshow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα μας ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, ανακαλύπτοντας ξανά αγαπημένα γνωστά, αλλά και άγνωστα μέρη.

Ο Γρηγόρης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο μάς καλεί να εξερευνήσουμε μαζί του έναν κόσμο γεμάτο εκπλήξεις και χιουμοριστικές στιγμές, και να γνωρίσουμε μέσα από την εκπομπή «The Roadshow» ξεχωριστές προσωπικότητες και ιστορίες που δεν έχουν ξαναειπωθεί on camera.

Συνταξιδιώτης στις νέες περιπέτειες του Γρηγόρη θα είναι ο Διονύσης Κυπριώτης και οι προορισμοί που θα επισκεφτούμε μαζί τους πολλοί: Κρήτη, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα, Κοζάνη, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Ρόδος, Θάσος, Σαμοθράκη, Καβάλα, Εύβοια, Καλαμάτα κ.ά.

Η αυθεντικότητα της Ελλάδας σε συνδυασμό με το ταλέντο του Γρηγόρη Αρναούτογλου να εντοπίζει τα πιο εντυπωσιακά μέρη και τις καλύτερες ιστορίες, έρχονται στον ΑΝΤ1.

-------------------------

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

«ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!» (MEGA)

Η infotainment εκπομπή του Σαββατοκύριακου με τον Κώστα Τσουρό παίρνει ξανά θέση στη μικρή οθόνη! Γιατί «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Ο Κώστας Τσουρός σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό μια φρέσκια τηλεοπτική πρόταση με στόχο την έγκυρη ενημέρωση, σε απόλυτη ισορροπία με την ψυχαγωγία. Το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» έγινε σημείο αναφοράς τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου και επιστρέφει ανανεωμένο για δεύτερη χρονιά στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Μαζί με τον έμπειρο δημοσιογράφο, η Νόνη Δούνια και η γνώριμη και δυναμική ομάδα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» που υποδέχεται κι ένα νέο μέλος: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου, Αλέξανδρος Πρίφτης και ο Πάνος Κατσαρίδης. Στην εκπομπή παρεμβαίνει, κάθε Κυριακή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον έμπειρο και εύστοχο σχολιασμό του.

Ρεπορτάζ, αναλυτική ενημέρωση για όσα απασχολούν την καθημερινότητα των τηλεθεατών, αλλά και όλες οι ειδήσεις από τον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ δίνουν ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Ο Κώστας Τσουρός θα συνεχίσει να υποδέχεται στο πλατό του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής και της τηλεόρασης σε αποκαλυπτικές και διεισδυτικές συνεντεύξεις, όπως μόνο εκείνος γνωρίζει.

«ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ» (MEGA)

Η Αναστασία Γιάμαλη έρχεται τον Σεπτέμβριο στο MEGA, με μία νέα ενημερωτική εκπομπή. Οι «Εξελίξεις τώρα» κάνουν πρεμιέρα στις 16.10, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Οι «Εξελίξεις τώρα» είναι το μαγκαζίνο που υπόσχεται να πάρει πρωταγωνιστική θέση στην ενημέρωση με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις και σχολιασμό για τα τρέχοντα κοινωνικά θέματα και να βάλει σε πρώτο πλάνο τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής, Αναστασία Γιάμαλη και οι συνεργάτες της θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και ρίχνουν τον μεγεθυντικό φακό της δημοσιογραφικής έρευνας σε ό,τι απασχολεί την κοινωνία, με συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις εκεί, όπου χτυπά η «καρδιά» των γεγονότων.

Από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα, οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων έχουν «τώρα» τον πρώτο λόγο.

-------------------------

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

«ΔΙΑΦΑΝΗ ΑΓΑΠΗ» (ALPHA)

Ανάμεσα σε δύο κόσμους, με οδηγό την καρδιά! Πως είναι να πεθαίνεις, αλλά να μένεις παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους; Πως είναι να πρέπει να εξιχνιάσεις τη δολοφονία σου ενώ είσαι νεκρός; Μια δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο. Ένα όραμα, μια πόρτα που κλείνει χωρίς να την διαβεί. Μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία. Γιατί το μόνο που πήρε μαζί του είναι η αγάπη... Πρεμιέρα στις 21.00.

-------------------------

ΤΡΙΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

«ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» (ACTION 24)

Από την 1η Οκτωβρίου ξεκινά στην σταθερή της ώρα, ακριβώς μεσάνυχτα, η Αθηναΐς Νέγκα... «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ». Από Τρίτη έως και Παρασκευή, η Αθηναΐς υποδέχεται στα στούντιο του ACTION 24 αγαπημένα πρόσωπα από την πολιτική, τον καλλιτεχνικό κόσμο, την κοινωνία και την επιστήμη. Συνεντεύξεις με πρόσωπα που κάτι έχουν να πουν και προτιμούν να το πουν… «καλυτέρα αργά».

-------------------------

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

«Η ΜΑΓΙΣΣΑ» (ΑΝΤ1)

Μάνη 1910. Ο Ανδρέας Λάσκαρης, απόγονος της γνωστής οικογένειας των Λασκαραίων και δισέγγονος της Θεοφανώς, ζει στο Λονδίνο ως μέλος της αριστοκρατικής κοινωνίας της εποχής. Φρεσκοπαντρεμένος κι ευτυχισμένος αποφασίζει να ταξιδέψει πίσω στη γενέτειρά του, με σκοπό να πουλήσει τον παλιό πύργο της οικογένειάς του, τον οποίο έχει κληρονομήσει. Με την άφιξή του, όμως, στον πύργο των προγόνων του, ένα περίεργο συναίσθημα τον κατακλύζει και το ίδιο βράδυ βιώνει το πρώτο όραμα της ζωής του. Μια νέα γυναίκα του δίνει έναν χρησμό, ζητώντας του να λύσει την κατάρα και να ελευθερώσει τη γενιά τους. Η γυναίκα του οράματός του είναι η Θεοφανώ. Ο Ανδρέας Λάσκαρης ξυπνάει βαθιά επηρεασμένος απ’ όσα είδε κι άκουσε. Ακυρώνει την πώληση του πύργου και ξεκινάει την αναζήτηση για να ερμηνεύσει και να λύσει τον γρίφο που του δόθηκε. Μαζί του οδηγούμαστε κι εμείς στην αρχή της ιστορίας...

Πρωταγωνιστούν οι: Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Παπαγεωργίου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Έλενα Σαλαμπάση, Εριφύλη Κιτζόγλου, Γιάννης Ποιμενίδης, Ελένη Σακκά, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Αλέξης Βιδαλάκης, Ελευθερία Κοντογεώργη, Δημήτρης Καραβιώτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Μαρία Αποστολακέα, Σοφία Κικιλίντζια, Ερμίνα Γεράρδη, Τάσος Δέδες, Άννα Συμεωνίδου, Χρήστος Σκούρτας, Σπύρος Σουρβίνος, Νίκος Γεωργίου, Δανάη Τάγαρη, Μάνος Παπαδάς, Βλάσης Χρυσικόπουλος, Αλεξάνδρα Κολαΐτη, Μαρία Καραγκιοζίδου, Γιάννης Τσαγκαράκης κ.ά.

Πρεμιέρα: Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 22.30.