Πρώτη ανάλυση: το καλό και ισορροπημένο -ραδιοφωνικά- νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100.3

Πρώτη ανάλυση: το καλό και ισορροπημένο -ραδιοφωνικά- νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έγιναν σωστές κινήσεις για τη φετινή σεζόν.

26 Αυγούστου 2024

Για το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100.3 που ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα 26 Αυγούστου σας είπαμε εδώ και ημέρες. Είναι ένα πρόγραμμα μάλιστα που, όπως μαθαίνουμε, επιμελείται ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος προσωπικά, μιλώντας απευθείας με τον κόσμο στο σταθμό.

Ομολογούμε πως είναι το πιο ισορροπημένο -ραδιοφωνικά- πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100.3 των τελευταίων ετών. Και σίγουρα πολύ καλύτερο από το περσινό, το αδιάφορο και άσχετο. Έγιναν σωστές παρεμβάσεις εκεί ακριβώς που έπρεπε. Από τον Γιώργο Ψάλτη στα αξημέρωτα (ένα πολύ δυνατό όνομα της πρωινής ζώνης αν όχι το πιο δυνατό - που το «άρπαξε» μάλιστα από τον βασικό του αντίπαλο Real FM) έως τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου τα βράδια που είναι ιδανικός για εκείνο που θα παρουσιάζει. Κι ενδιαμέσως έστρωσε το απογευματινό του πρόγραμμα που πέρυσι ήταν εντελώς ασύνδετο, γι' αυτό και πήγαινε και άπατο. Έδωσε επίσης κι άλλο χτύπημα στον Real FM παίρνοντάς του και το δίδυμο Αναστασοπούλου-Κολοκυθά στις 3 με 5 τα απογεύματα που πέρυσι πήγαινε σφαίρα στις ακροαματικότητες.

Ραδιοφωνικά λοιπόν το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100.3 είναι πλέον πολύ καλύτερο από κάθε άποψη. Φάνηκε άλλωστε και πως κύλησε την πρώτη μέρα. Σαν να ήταν έτοιμο από καιρό.

Και είναι, επαναλαμβάνουμε, και πολύ πιο ισορροπημένο. Σε αντίθεση βέβαια με τα πολιτικά του στα οποία δεν κρατά καμία ισορροπία, παρουσιάζοντας ένα απωθητικό φιλοκυβερνητικό (και αντιδημοσιογραφικό εν τέλει) πρόσωπο. Σήμερα, παράδειγμα, ο Αρης Πορτοσάλτε διαφήμιζε από την αρχή της εκπομπής του την έλευση στο στούντιο του Βασίλη Κικίλια. Δεν θα ήταν πρέπον να έκαναν πρεμιέρα στο Φάληρο χωρίς έναν υπουργό καλεσμένο. Και δη κάποιον που μας καθησύχαζε ότι είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για τις φωτιές και φτάσαμε στο σημείο να καίγονται το Χαλάνδρι και τα Βριλήσσια. Πώς γίνεται επομένως να μην φιλοξενήσεις και να τρατάρεις έναν τόσο επιτυχημένο υπουργό